AcasăNewsVremea rea face probleme pe calea ferata: Doua trenuri, blocate in judetul...

Vremea rea face probleme pe calea ferata: Doua trenuri, blocate in judetul Braila

Ninsorile cazute in ultimele ore au facut deja probleme pe calea ferata. Doua trenuri de calatori sunt blocate in mijlocul campului, in judetul Braila.

Oamenii aflati in vagoanele a doua trenuri de calatori s-au vazut nevoiti, luni, sa astepte remedierea problemelor aparute din cauza vremii nefavorabile. Este vorba despre pasagerii trenului Regio 7373, care stationeaza intre Traian Sat -Lacu Sarat, „asteptand tractarea cu locomotiva Diesel, din cauza ruperii liniei de contact”, dupa cum precizeaza reprezentantii CFR, intr-un comunicat, dar si despre cei aflati in trenul Interregio 1771, care stationeaza in statia Faurei, pana cand vor fi curatate macazurile.

Mentionand ca pe raza regionalei Galati circulatia feroviara se desfasoara cu dificultate din cauza conditiilor meteo nefavorabile, reprezentantii CFR adauga faptul ca au mai fost doua trenuri afectate de vremea rea, dar ca problemele au fost remediate, iar garniturile si-au reluat parcursul obisnuit, in conditii de iarna. Este vorba despre trenurile Interregio 1732 si Regio 7002.

sursa foto: someseanul.ro

364 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger