AcasăNewsVremea isi face de cap! Sute de turisti blocati si trafic paralizat

Vremea isi face de cap! Sute de turisti blocati si trafic paralizat

(foto: bzi.ro)

Vremea rea face ravagii in tara. Nu mai putin de 300 de turisti au ramas blocati in statiunea Ranca, dupa ce un drum national a fost inchis din cauza viscolului.

In plus, alte cateva zeci de sosele au fost inchise din cauza zapezii. Duminica dimineata, 300 de turisti au realizat ca au ramas blocati in statiunea Ranca dupa ce drumul national 67C a fost inchis din cauza viscolului.

„Nu este primul an in care avem astfel de situatii, dar este prima data cand avem un viscol atat de puternic. Mentionez pentru cei care doresc sa mearga sau sa coboare din statiunea Ranca, nu vom deschide acest drum decat atunci cand vom sti sigur ca viata lor nu le este pusa in pericol. Am avut doar o portiune de drum in care nu am putut interveni din cauza viscolului”, a declarat, la Romania TV, Ion Claudiu Teodorescu, prefectul judetului Gorj.

Si in Pasul Tihuta soferii au fost nevoiti sa astepte la cozi zeci de minute dupa ce un camion care imprastia material antiderapant a cazut in sant. In statiunea Harghita Bai a nins incontinuu mai bine de 24 de ore. Vantul puternic a viscolit zapada. Si in defileul Jiului au fost probleme in trafic. Soferii abia au circulat din cauza viscolului si a zapezii.

Pe majoritatea drumurilor din judetele Harghita si Covasna se circula in conditii de iarna, in unele locuri fiind zapada de aproximativ doi centimetri. Potrivit Infotrafic, in Bistrita-Nasaud a nins in timpul noptii pe DN17, in Pasul Tihuta, dar circulatia nu a fost intrerupta. Pe DN1, pe Valea Prahovei, soseaua este umeda.

author avatar
Andra Nesu
629 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger