AcasăNewsVremea in Bucuresti. Urmeaza un interval cu vant puternic. Joi, maxima de...

Vremea in Bucuresti. Urmeaza un interval cu vant puternic. Joi, maxima de 13 grade

Deja s-a aflat ca Bucurestiul se va afla, asemeni majoritatii zonelor tarii, sub incidenta unui Cod galben de vant si ploi, incepand de marti, de la ora 22.

Meteorologii au emis, insa, o prognoza speciala pentru Capitala, in care se ofera detalii despre fenomenele ce se asteapta sa se produca incepand cu aceasta seara tarziu si pana joi dimineata, la ora 9.

Astfel, de la Administratia Nationala de Meteorologie se transmite, intre altele, ca de miercuri dimineata si pana joi la ora 9 se asteapta ca vantul sa aiba intensificari de 50-60 km/h, temporar, in special miercuri dupa-amiaza, sa sufle cu pana la 60-70 km/h. In cursul noptii, in schimb, vantul „va slabi in intensitate si va avea viteze in general intre 35 si 45 km/h”. Totodata, specialistii au anuntat ca vom avea parte de un cer „mai mult noros si trecator va ploua slab in a doua parte a zilei. Valorile termice vor marca o scadere fata de intervalul anterior, astfel ca temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 17 grade, iar cea minima va fi de 2…5 grade”.

Nu in ultimul rand, ANM mentioneaza ca si joi vantul isi va face simtita prezenta, dar cu intensificari temporare ce vor avea, in general 40-50 km/h. E bine sa aveti in vedere faptul ca se anunta si ca temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 13 grade Celsius. Drept urmare, se anunta o scadere si mai pronuntata a valorilor termice fata de ziua precedenta.

123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger