AcasăNewsVremea frumoasă a scos românii din case. Aglomerație în parcuri ca înainte...

Vremea frumoasă a scos românii din case. Aglomerație în parcuri ca înainte de pandemie! (GALERIE FOTO)

aglomeratieVremea frumoasă a scos românii din case. Aglomerație în parcuri ca înainte de pandemie! (GALERIE FOTO) / captură Digi 24

După o sâmbătă capricioasă, cu vânt și ploi torențiale, vremea splendidă de duminică i-a scos pe oameni din case. S-a simțit în parcuri, grădini publice dar și pe Faleza Cazinoului din Constanța.

Mii de turiști au ajuns în acest weekend pe litoral. La cazinoul din Constanța, oamenii s-au bucurat de peisaj și de vremea frumoasă la o plimbare sau de un prânz delicios. „Foarte frumos, foarte cald, toată lumea a ieșit la plimbare. Ne era dor. Așteptam să se încălzează vremea și să venim. Da, e cam aglomerat”, spune o localnică, potrivit Digi 24.

Cei mai curajoși și-au pus costumele de baie și s-au întins pe șezlonguri, ca să se bronzeze, deși afară era mai mult de 20 de grade Celsius. Câțiva s-au încumentat să intre și în apa mării. Temperaturile vor crește în perioada următoare pe litoral, au anunțat meteorologii, tot mai mulți turiști fiind așteptați la malul mării.

Mulțime de oameni și în Grădinile Zoologice

Aglomerație a fost și la Zoo și în parcuri, în special în București și orașele mari. În Capitală, spre exemplu, bucureștenii au luat cu asalt parcurile IOR, Herăstrău și Tineretului. Bucureștenii s-au înghesuit și la Grădina Zoologică.

Au fost nevoiți să se înarmeze cu multă răbdare, deoarece coada de mașini s-a întins pe sute de metri, deoarece mulți nu au reușit să-și găsească un loc unde să-și lase mașinile.

Porțiune de drum din DN 1 până în Grădina Zoologică a fost blocată de mașini. Toţi voiau să ajungă fie la Grădina Zoologică, fie în pădurea Băneasa. Oamenii au stat în acest blocaj cel puţin 30 de minute.

Și la Cluj, Grădina Zoologică a fost obiectivul principal. La Iaşi oamenii au evadat din case la Grădina Botanică, mai ales că natura dă un spectacol aici primăvara.

author avatar
Andreea Vlad
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger