AcasăNewsVremea 10 octombrie. Ploile ne dau bătăi de cap în continuare

Vremea 10 octombrie. Ploile ne dau bătăi de cap în continuare

vremeaVremea 10 octombrie. Ploile ne dau bătăi de cap în continuare

Condiţiile meteorologie din ţara noastră vor fi apropiate de cele normale pentru perioada anului în care ne aflăm. Va ploua, iar maxima nu va depăşi 22 de grade Celsius, pe alocuri.

Va ploua izolat la munte, în regiunile estice și sud-estice. În rest, cerul va fi variabil și vântul va sufla slab și moderat.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16°C în depresiuni și 23°C în sudul țării. În Capitală, vor fi condiții de ploaie, vânt slab și maxime de 21°C-22, conform ANM.

Dupa cateva zile cu ploi abundete si frig, meteorologii ne dau si o veste buna si anunta ca ploile se restrang simtitor, iar soarele isi face simtita prezenta. Poate ca nu ne mai putem bucura de caldura verii, insa cateva zile insorite sunt asteptate de toata lumea.

Temperaturile cresc în comparaţie cu ziua de vineri

Sâmbătă, temperaturile mai cresc, iar soarele începe să apară în aproape toate regiunile țării. Ploile vor continua în Transilvania, Muntenia, Moldova și Dobrogea. În Bucureşti, temperatura maximă va fi de 23 de grade, cu cer temporar noros și ploaie slabă. Ce temperaturi vor fi în principalele oraşe. Brașov: 17 grade, Iași 20 de grade, Constanța: 21 de grade, Timișoara 20 grade, Sibiu 18 grade, Galați 21 de grade, Ploiești 21 de grade, Suceava 17 grade.

author avatar
Andrei Ștefan
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger