AcasăNewsVreme frumoasă și călduroasă. Cum arată prognoza pentru ziua de vineri

Vreme frumoasă și călduroasă. Cum arată prognoza pentru ziua de vineri

Din câte arată prognoza pentru ziua de vineri, vremea nu rezervă surprize față de intervalul precedent, fiind anunțate temperaturi plăcute, ușor mai ridicate decât cele normale pentru această dată din calendar, mai ales că ne apropiem de mijlocul primei luni de toamnă.

Așadar, pe 11 septembrie vremea rămâne frumoasă, cu cerul senin în majoritatea zonelor țării. Excepție fac regiunile montane, care vor avea parte de un cer variabil, iar în prima parte a zilei și nord-estul țării, unde înnorările temporare pot aduce, izolat, ploi slabe de scurtă durată, potrivit stirimeteo.com.

În peisaj își va face simțită prezența și vântul, care va fi slab până la moderat, cu ușoare intensificări în sudul României, dar și la munte, îndeosebi în zonele înalte.

La nivel de temperaturi, acestea se vor situa în general între 25 și 31 de grade – la nivel de maxime, în timp ce minimele zilei se vor încadra între 10 și 21 de grade Celsius.

Vremea în Capitală

Și în București se anunță o vreme frumoasă și temperaturi destul de ridicate pentru această perioadă a anului – pentru orele amiezii fiind prognozată o maximă ce va urca până către 29-30 de grade. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla moderat. Așadar, o atmosferă văratică mai degrabă.

Veștile despre vremea de la mare sunt și ele cât se poate de bune, pentru cei care vor să meargă la plajă. Temperaturile vor fi ridicate, urmând să ajungă până la 25-27 de grade.
De asemenea, la munte se anunță o vreme plăcută, cu valori maxime către 24 de grade.

53 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger