AcasăVrei senzatii tari? Ia-ti o camera in cel mai ciudat loc de...

Vrei senzatii tari? Ia-ti o camera in cel mai ciudat loc de cazare din lume! (FOTO,VIDEO)

Esti excentric? Iti place sa te cazezi in locuri ciudate si ai incercat deja hotelurile de gheata, cele sub apa sau din grote? Daca raspunsul la toate aceste intrebari este da, poti sa mergi in Olanda si sa te cazezi la Het Arresthuis, una dintre cele mai temute inchisori din aceasta tara.

Turistii platesc bani grei pentru o noapte petrecuta intr-unul dintre cele mai ciudate locuri de cazare din lume. Poti alege o camera din cele 40 pe care fosta inchisoare ti le pune la dispozitie. Exista 12 camere de lux si patru apartamente, unde te poti desfata in voie, alaturi de persoana iubita.

O camera la hotelul-inchisoare dispune de aer conditionat, televizor cu ecran plat, internet gratuit si un aparat de preparat ceai sau cafea. Pentru ca vorbim despre un hotel de lux, administratorii iti pun la dispozitie si o sauna, o sala de fitness, o gradina si un coridor decorat cu maslini.

Inchisoarea a fost deschisa in anul 1862 si in scurt timp a castigat o reputatie dura. A fost abandonata o perioada mai lunga de timp, dupa care a fost redeschisa in 2007, cand au inceput lucrarile de renovare si modernizare.

Hotelul Het Arresthuis se afla in orasul Roermond (Olanda) si este clasificat la 4 stele. Pretul variaza intre 140 de euro si 212 euro, pentru o celula transformata intr-o camera luxoasa de hotel. Asa ca ia-ti o pereche de catuse si rezerva o camera la cea mai temuta inchisoare din Olanda!

[youtube]v5rhoR2ZnIQ[/youtube]

Anca Murgoci

author avatar
eNational
526 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger