AcasăNewsVrei sa te adaptezi la cerintele lumii de azi? Alege sa urmezi...

Vrei sa te adaptezi la cerintele lumii de azi? Alege sa urmezi cursuri de engleza online!

Cunoasterea limbii engleze a devenit o necesitate absoluta in societatea actuala, indiferent de domeniul in care iti desfasori activitatea sau in care ai de gand sa o faci, pe viitor. In comert, ca si in arta, in industrie sau in sport, in intreaga lume se folosesc termeni englezesti, iar discutiile, conferintele, negocierile intre persoane venite din diferite tari se poarta in principala limba de circulatie internationala.

Cea mai simpla si mai eficienta modalitate de a te initia sau a te perfectiona este reprezentata, in prezent, de participarea la cursuri engleza online precum cele organizate de Centrul Flying Colours, cu o experienta de peste un deceniu in acest domeniu.

In toata aceasta perioada, aproape 5 000 de cursanti au participat la 200 000 de ore si au fost incheiate parteneriate cu nu mai putin de 30 de companii.

Cursuri engleza online pentru adulti, din toamna 2021!

La Centrul Flying Colours, ai posibilitatea de a decide daca doresti sa participi la cursuri de grup sau, dimpotriva, la cursuri individuale, in cadrul carora vei beneficia de atentia completa si exclusiva a profesorului.

In ambele variante, vei incepe studiul la data de 27 septembrie 2021 si sesiunile se vor desfasura pana la data de 24 iunie 2022, cu respectarea sarbatorilor legale si a vacantelor scolare. Frecventa este de o sesiune de 120 de minute pe saptamana pentru cursul de grup sau o sesiune de 90 de minute pe saptamana pentru cursul individual.

Costuri si posibile reduceri, la cursuri de engleza online

La Flying Colours exista atat cursuri individuale, cat si cursuri de grup, iar acestea au preturi diferite. Spre exemplu, pentru cursurile de grup, suma este de 3 580 de lei pentru toate sesiunile. Aceasta suma poate fi achitata in trei transe. In ambele cazuri, taxele platite includ contravaloarea cursului si a materialelor folosite pe parcursul lectiilor. Manualele se achita separat, odata cu prima taxa de curs.

Daca te inscrii pana cel tarziu la data de 20 august 2021, beneficiezi de o reducere de 10% la prima transa. Pentru al doilea membru al aceleiasi familii, se acorda, la taxa de curs mai mica, o reducere de 30%. Exista, de asemenea, posibilitatea de a plati cu 7% mai putin daca platesti cursul integral, pentru tot anul. Cursantii Flying Colours beneficiaza, la randul lor, de 10% reducere pentru reinscriere in anul urmator si de aceeasi reducere au parte cadrele didactice si copiii acestora.

Cum te ajuta participarea la cursuri de engleza online?

In urma participarii la sesiunile organizate de Flying Colours, vei dobandi o serie de deprinderi si avantaje care te vor ajuta sa faci diferenta in favoarea ta, pe plan profesional si nu numai. Iata despre ce este vorba!

  • iti vei gasi cu usurinta cuvintele, atunci cand va trebui sa vorbesti in limba engleza;
  • te vei descurca in orice situatie, atunci cand calatoresti in strainatate in interes profesional sau cu familia;
  • vei putea aplica pentru un job mai bun sau pentru o pozitie superioara;
  • vei putea sa intelegi si sa folosesti informatiile din domeniul tau de activitate, publicate in limba engleza;
  • vei capata o incredere in sine mult superioara.

Alege ca, incepand cu septembrie 2021, sa participi la cursuri de engleza online! Este una dintre cele mai folositoare investitii pe care le poti face in tine insuti, in acest an!

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
41 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger