AcasăNewsVrei sa pleci in vacanta? Ai sase nopti la cinci stele cu...

Vrei sa pleci in vacanta? Ai sase nopti la cinci stele cu numai 549 de lei!

Mai sunt doar cateva zile pana la inceperea programului „Litoralul pentru toti”, care va ofera pachete fixe, de sase nopti, in hoteluri de la una la cinci stele. 40 de hoteluri pun la dispozitie un numar de aproximativ 6.500 de locuri de cazare (echivalentul a 40.000 de turisti cazati).

Astfel, pentru sase nopti de cazare la un hotel de cinci stele de pe litoralul romanesc si cu micul dejun inclus, romanii vor scoate din buzunare numai 549 lei de persoana. Pentru un pachet identic, dar la patru stele, pretul este de 439 de lei, pentru cazare la trei stele – 379 de lei, iar la doua stele veti scoate din buzunar numai 209 lei.

Promotii pentru turisti

Turistii care vor cumpara pachete de vacanta prin oferta „Mini preturi de vacanta – Litoralul pentru Toti” vor beneficia si de un „Voucher de atractii”, oferit de Consiliul Judetean Constanta. Acesta le asigura intrare libera la unul dintre obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea, la alegere: Acvariul, Muzeul de Istorie si Arheologie si Muzeul de Arta Populara. Accesul la aceste obiective turistice va fi facut pe baza voucher-ului primit la achizitionarea pachetului turistic, de la orice agentie ANAT din tara. Oferta se valorifica numai prin agentiile de turism membre ANAT.

Primaria Mangalia anunta ca a realizat un proiect prin care internautii aflati in sudul litoralului vor putea accesa gratuit spatiul virtual, prin intermediul unor echipamente wireless. Astfel, atat portul turistic Mangalia, cat si plajele si zonele de promenada din statiunile Mangalia, Saturn, Venus, Jupiter, Neptun si Olimp beneficiaza de acoperire cu semnal radio de tip wireless.

Programul se desfasoara in perioada 1 septembrie-15 octombrie.

Vacanta placuta!

466 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger