AcasăNewsVrei să mergi la Londra, la înmormântarea Reginei? Preţurile la biletele de...

Vrei să mergi la Londra, la înmormântarea Reginei? Preţurile la biletele de avion au luat-o razna!

sua avion

​Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la vârsta de 96 de ani. Ea a urcat pe tron în 1952, având o domnie de 70 de ani. Britanicii au sărbătorit în iunie jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a, la împlinirea a șapte decenii de domnie.

Pe fondul mai multor probleme de sănătate, la 9 aprilie 2021, soţul său, prinţul consort Philip a încetat din viaţă la vârsta de 99 de ani.

Înmormântarea reginei, un eveniment mondial

Fiul ei, Prințul Charles, va prelua tronul Regatului Unit și va deveni Regele Charles al III-lea, iar în Marea Britanie urmează 10 zile de ceremonii închinate celui mai longeviv monarh al ţării.

Din momentul anunţului oficial al morţii Reginei Elisabeta a II-a, sunt programate mai multe evenimente şi ceremonii închinate monarhului, până la înmormântarea acesteia.

​Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată după 10 zile de la momentul decesului. Funeraliile de stat vor avea loc la Westminster Abbey. Sicriul va fi purtat de la Westminster Hall într-o procesiune până la abaţie.

Biletele spre Londra s-au scumpit

Preţurile la biletele de avion spre Londra s-au scumpit brusc după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Un bilet dus-întors Bucureşti-Londra a ajuns la peste 430 de euro, cel mai ieftin, potrivit ofertelor afişate pe site-ul Vola.ro.

Abia din luna octombrie preţurile revin la normal, când ceremoniile se vor finaliza.

author avatar
Andrei Ștefan
276 afisari

4 COMENTARII

  1. Inca un tun dat,propriu economiei asa-zis liberale,de piata,capitaliste- etc.Apoi,daca n-o fi buna sau mai rau nu apuci lingura de coliva de la Charlie,nu te oftici pentru atata banet cheltuit??

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger