AcasăNewsVrei sa fii mereu activ? Prima retea de socializare pe care o...

Vrei sa fii mereu activ? Prima retea de socializare pe care o poti folosi si dupa MOARTE!

Esti innebunit dupa retelele de socializare? Dai like-uri sau comentezi fotografiile prietenilor atunci cand esti la semafor, cand esti in tramvai sau cand esti la serviciu? Daca sa te conectezi la contul tau de socializare este primul lucru pe care il faci atunci cand ajungi acasa, atunci trebuie sa afla ce aplicatie inovatoare iti propune Twitter.

Utilizatorii retelei de socializare isi vor putea accesa contul, din luna martie, chiar si dupa moarte, cu ajutorul aplicatiei LivesOn, informeaza que.es. “Cand inima ta inceteaza sa mai bata, tu vei putea sa iti accesezi contul de Twitter; bine ai venit in viata ta sociala, chiar si dupa moarte”. Aplicatia online se bazeaza pe analizarea istoricului profilului utilizatorului.

Scopul este de a putea alimenta in continuare profilul retelei sociale cu temele si articolele care ar fi putut fi de interes pentru utilizator. Sistemul va analiza preferintele lui in timpul vietii si va lucra dupa moartea acestuia, postand pe pagina utilizatorului care a decedat diferite „tweets” in numele sau.

In acest mod, utilizatorul va ramane in contact “virtual” cu prietenii din reteaua de socializare. O caracteristica noua pe care o aduce aplicatia este ca utilizatorul are posibilitatea de a desemna o persoana pentru a decide daca ii pastreaza contul activ sau nu.

Anca Murgoci

author avatar
eNational
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger