AcasăNewsVrei, nu vrei, dai bani pe "Cumintenia Pamantului", romane!

Vrei, nu vrei, dai bani pe „Cumintenia Pamantului”, romane!

Dacian Cioloş, Vlad Alexandrescu şi Corina Şuteu vor da cu subsemnatul pentru campania de achiziţie a sculpturii lui Brâncuşi

In conditiile in care, in urma campaniei de subscriptie publica, s-a strans doar putin peste un milion de euro din donatii, Guvernul va achita restul de 10 milioane de euro pentru „Cumintenia Pamantului”, pana la sfarsitul lunii noiembrie. Deci, vrei, nu vrei, dai bani, romane!

Statul roman baga banii nostri in buzunarele doamnelor Paula Ionescu si Alina Serbanescu, proprietarele „Cuminteniei”

In urma campaniei de sustinere a subscriptiei nationale pentru achizitia “Cuminteniei Pamantului”, pana la 30 septembrie, s-au strans 1.163.034 de euro. Restul, de circa 10 milioane, va fi platit de Guvern. Da? Pai si guvernul asta ce e? E el vreo SRL? Vreo SA? Nu, din cate stim. Printre altele, Executivul manageriaza un buget, strans din banii contribuabililor, buget care trebuie, in esenta, sa ne faca viata mai usoara, tot noua, contribuabililor. Or daca contribuabilul roman nu s-a aratat interesat de “Cumintenia Pamantului”, atunci de ce ne sileste guvernul sa o cumparam? Cine a mai auzit de cumparaturi cu sila? Vorbim oare despre o manevra totalitara, dictatorial, in numele valorii si frumosului. Se pare ca da. Si uite asa, o sa am si eu 1 gram de geniu de Brancusi. Desi nu vreau. Ce tare! Mai ingrijorator este faptul ca acelasi guvern infiinteaza Fondul Brancusi care va mai cumpara si alte opera de arta. Tot din banul contribuabilului. Sa ne intelegem, nu sunt antiarta, dar vreau sa stiu cine a evaluat “Cumintenia” la asemenea suma si cine va evalua viitoarele piese platite de guvern. Daca se supraevalueaza pentru un “parandarat” consistent? Daca ala de semneaza achizitia are un interes personal? Cum facem? DJ Ciolos, tu si tehnoratatii tai, iar ne luati de prosti? Pana cand?

author avatar
Catalin Dumitrescu
293 afisari

3 COMENTARII

  1. Ciolos, smecheria asta jidaneasca imputita sa o faci cu banii tai si ai frantuzoaicei, nu cu ai nostri.

  2. CA LA NOI LA NIMENEA. IN RO MAFIOTISMUL SI HOTIA SUNT ACOPERITE DE IMUNITATE PARLAMENTARA, MINISTERIALA, ETC IAR PROSTIA SI IDIOTENIA SUNT RIDICATE LA RANG DE CINSTE PRIN CUMPARAREA DE DIPLOME SI LIICENTE DE TOT FELUL. APOI DOCTORII PLAGIATORI (SUTE, MII DE IMPOSTORI) SI-AU FACUT PSEUDO-ACADEMICIENI (in afara ACADEMIEI ROMANE) DUPA CARE SI-AU ACORDAT SINGURI RENTE VIAGERE PE VIATA DIN BUGETUL DE STAT LASAND SA CREASCA SARACIA , ANALFABETISMUL, SI SA SE DISTRUGA SISTEMUL DE SANATATE DIN RO CARE ESTE DEJA PRABUSITA.

  3. Moldova este sub ape, cu oameni cu agoniseala de-o viata distrusa, iar Ciolos azvarle cu banii. Rusine!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger