AcasăNewsVrei cazare ieftina la mare? Inchiriaza un apartament pe litoral!

Vrei cazare ieftina la mare? Inchiriaza un apartament pe litoral!

Sezonul estival e in toi, dar tarifele destul de mari la hotelurile de „fite” ii fac pe turisti sa se cazeze fie la cort, fie la particulari. O alta solutie, chiar mai accesibila, o reprezinta inchirierea locuintelor din orasele-statiuni de pe litoral, cu 2-15 euro pe zi.

Poti petrece un sejur la mare cu cazare de la doi euro pe zi

De la bun inceput este necesara o clarificare. Nu este vorba de asa-numitele aparthoteluri, adica de apartamente inchiriate pe perioade scurte, in regim hotelier, ci de locuintele din orasele de pe malul marii, oferite spre inchiriere lunara.

Este de ajuns sa cauti printre anunturile de inchiriere din Mamaia, Constanta, Eforie Nord sau Sud, pentru a gasi garsoniera sau apartamentul cu doua sau trei camere potrivit pentru tine sua familia ta ca pret. In plus, daca mai ai una sau doua familii de prieteni, puteti sa folositi pe rand, cate 10-15 zile apartamentul respectiv. Dupa impartirea costurilor, vei constata ca te-ai cazat la mare  la tarife incepand de la doi euro pe zi (garsoniere) pana la 15 euro pe zi (trei camere la Mamaia), cu bucatarie si frigider incluse. Potrivit Imopedia, chiriile lunare variaza de la o statiune la alta si in functie de marimea locuintei:

Garsoniere

Mamaia – 255 euro/luna,

Constanta – 160 euro/luna,

Eforie Sud – 65 euro/luna.

Doua camere

Mamaia – 310 euro/luna,

Neptun – 235 euro/luna,

Constanta – 215 euro/luna,

Eforie Sud – 145 euro/luna.

Trei camere

Mamaia – 450 euro/luna,

Neptun – 355 euro/luna,

Constanta  – 325 euro/luna,

Mangalia – 215 euro/luna,

Eforie Nord – 165 euro/luna,

Costinesti – 160 euro/luna,

Eforie Sud – 135 euro/luna.

author avatar
Arpad Dobre
1.307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger