AcasăNewsVrancea: Trei cutremure in ultimele ore

Vrancea: Trei cutremure in ultimele ore

Trei cutremure s-au produs in zona Vrancea in ultimele ore. Cel mai recent a avut loc luni dimineata la ora 4.00, iar cel mai puternic a avut 4 grade si a inregistrat de seismografe duminica seara.

(foto: iploiesti.ro)

Trei cutremure in ultimele 24 de ore in zona Vrancea. Seismul de luni dimineata a avut 3,4 grade pe scara Richter, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului (INFP). Seismul din Vrancea s-a produs la o adancime de 111 km, epicentrul sau fiind localizat la 43 de kilometri de Ramnicu Sarat, la 44 de kilometri de Covasna si la 49 de kilometri de Focsani.

Cu doar cateva ore inainte, duminica seara, in zona Vrancea s-au produs alte doua cutremure de intensitate mica. Unul de 4 grade pe scara Richter, inregistrat de aparate la ora 22.53, care a fost inregistrat la o adancime de 148 de kilometri si celalalt la ora 21.42. Cutremurul de 2,8 pe scara Richter s-a produs la o adancime de 124 km, epicentrul seismului fiind localizat la 36 de kilometri de Valenii de Munte si la 50 de kilometri de orasul Mizil.

348 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger