AcasăNewsVrăjitoarele din Dămăroaia, călcate de mascați. O persoană a fost păgubită de...

Vrăjitoarele din Dămăroaia, călcate de mascați. O persoană a fost păgubită de 20.000 de euro

politistVrăjitoarele din Dămăroaia, călcate de mascați. O persoană a fost păgubită de 20.000 de euro

Vrăjitoarele din Dămăroaia au intrat în vizorul polițiștilor după ce au păgubit o persoană cu 20.000 de euro, se arată într-un comunicat al Poliției.

Poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 5 Poliție au desfășurat o percheziție domiciliară, în București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Patru persoane, reținute!

Patru persoane sunt acuzate că ar fi indus în eroare o altă persoană, sub pretextul că-i vor rezolva problemele personale, prin ritualuri de vrăjitorie, i-ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 20.000 de euro.

Persoanele în cauză vor fi conduse la audieri în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, transmite Poliția.

author avatar
Andreea Vlad