AcasăNewsVrajitoarele care au santajat-o pe Oana Zavoranu, trei ani de inchisoare

Vrajitoarele care au santajat-o pe Oana Zavoranu, trei ani de inchisoare

Vrajitoarele Vanessa si Melissa, acuzate de Oana Zavoranu de santaj, au fost condamnate, marti, la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj.

Decizia Tribunalului Ilfov este definitiva, astfel ca Roxana Lider (Vanessa) si Minca Rada (Melissa) nu vor ajunge dupa gratii.
Totusi, cele doua vrajitoare, acuzate de Oana Zavoranu ca au santajat-o, trebuie sa respecte anumite conditii. Vanessa si Melissa trebuie sa mearga in fiecare zi de 1 si 15 ale lunii la Serviciul de Probatiune si nu au voie sa-si schimbe domiciliul sau sa paraseasca tara fara acordul autoritatilor.

Inainte de termenul de marti, Oana Zavoranu a postat pe un celebru site de socializare un mesaj extrem de dur la adresa celor doua vrajitoare.

Printre altele, Oana Zavoranu a precizat ca cele doua vrajitoare se bucura de protectia „unor nemernici si ordinari din cele mai inalte functii care colaboreaza cu infractori ce au nenorocit mii de oameni si au ramas in libertate”.

Dosarul dateaza de mai bine de patru ani. Aflata in depresie, Oana Zavoranu a apelat la serviciile celor doua vrajitoare carora le-a platit importante sume de bani. La un moment dat vedeta a intentionat sa rupa legatura, moment in care Vanessa si Melissa au amenintat-o ca vor face publice dezvaluirile ei in cazul in care nu va continua sa le alimenteze cu bani.

In acel moment, Oana Zavoranu le-a dat in judecata pentru santaj si inselaciune.

author avatar
Cristi Ionita
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger