AcasăNewsVrăjitoarea Sidonia a prevestit crima de la restaurantul de la Pandina? Ce...

Vrăjitoarea Sidonia a prevestit crima de la restaurantul de la Pandina? Ce le-a spus fiilor ei, înainte de petrecere

Vrăjitoarea Sidonia afirmă că şi-a atenţionat copiii înainte de crima de la Pandina.

Mama celor trei fraţi acuzaţi de crima de la Pandina zice că a prevestit tragedia. ea susține în continuare că fiii ei au fost atacaţi de bărbatul care a fost ulterior înjunghiat mortal.

Sidonia susţine că a prevestit tragedia

Vrăjitoarea spune că fiii ei au fost atacaţi de bărbatul care a fost ulterior înjunghiat mortal.

Suntem şocaţi, sunt terminată, sunt foarte şocată, nu putem să ne revenim din starea respectivă.

Au trecut poate 3-4 zile din ziua respectivă. Au plecat copiii mei, să se ducă să se distreze la un club de acolo şi acel om, de la acea dedicaţie pe care a dat-o, unde se distrau şi beau şi mâncau la masă, fără să deranjeze pe nimeni, fără să aibă legătura cu nimeni, acel om s-a dus şi s-a pronunţat singur la masă.

Şi a început să-mi lovească copiii. Un om de 150 de kg şi aproape 2 metri l-a lovit pe copil, l-a pus jos şi acolo a vrut să-i taie beregata, să-i ia gâtul pur şi simplu.

Se vede, domnilor, clar cum şi-a pus mâinile în faţă ca să se apere. De la ce? Tăiase două sticle, voia să-l distrugă, să-l nenorocească. Acest om ne-a distrus copiii, ne-a distrus familia.

Copiii mei nu sunt criminali, copiii mei nu sunt infractori, nu sunt drogaţi, n-au omorât pe nimeni, n-au făcut rău la nimeni. Nu s-au dus pe scandal cu nimeni, s-au dus să se distreze, atât”, a spus vrăjitoarea Sidonia la Antena 3.

A dat vina pe victimă

„Un om atât de mare, un om la vârsta lui să vină să-şi coboare mintea la copiii mei. La ce? Că se distrau, se plimbau ca tinerii şi ascultau muzică, n-au făcut nimic de rău la nimeni şi n-au deranjat pe nimeni.

Pur şi simplu s-au trezit de la acest om atacaţi, copiii s-au apărat şi ei cum au putut, că nu ştim cauza până ce n-o aflăm şi să luăm şi noi mai multe informaţii”, a continuat vrăjitoarea Sidonia.

author avatar
Andrei Ștefan
721 afisari

4 COMENTARII

  1. o adresa ceva? cum putem ajunge si noi la Pandina? Ma nu va este un pic rusine? Ce jurnalisti sunteti voi mai idiotilor

  2. Au tabarat nemurile ucigasilor, unii jurnalisti la comanda, unii comentatori, avocati sa spuna ce penala era victima si ce ingerasi nevinovati erau copilasii vrajitoarei ,care si ea a facut inchisoare.
    Se vede ca ingerasii au spate puternic prin mai marii sefilor ..
    O sa ii scoata nevinovati. ???
    Cu pedeapsa de 3 lei ?Desi tot ei au provocat victima.
    Indiferent cat de penala e victima, tot omor calificat ramane .

  3. Puneti in presa toata gunoaiele si scursurile sociale ,aceasta hoasca expirata care inseala fraierii cocliti ,la puscarie cunea si toata familia ei de infractori cocalari socheres

  4. Eu propun ca copchiii prajitoarei sa fie bagati urjent in calendarul crestin-ortodox pe post de sfinti !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger