AcasăNewsVrajitoarea Melissa a fost gasita de politisti si dusa in arest!

Vrajitoarea Melissa a fost gasita de politisti si dusa in arest!

Vrajitoarea Vanessa si Melissa

Vrajitoarea Rada Minca, data in urmarire generala dupa ce pe numele ei a fost emis un mandat de arestare, a fost gasita de politisti si dusa in arest, Roxana Lider si cealalta persoana care nu a fost gasita la domiciliu fiind in continuare cautati, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov.

Vrajitoarea Vanessa si Melissa

Vrajitoarele Rada Minca si Roxana Lider, cunoscute drept Melissa si Vanessa, au fost date in urmarire generala pentru ca nu s-au prezentat in arest si nici nu au fost gasite la domiciliu, miercuri seara, in urma deciziei instantei de arestare preventiva a lor pentru inselaciune si santaj.

Purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, Claudia Burada, a declarat ca instanta a transmis mandatele de arestare preventiva emise pe numele celor patru persoane acuzate in dosarul de inselaciune si santaj, respectiv Roxana Lider, Rada Minca, Ion Constantin si Sava Craiff Buzea.

Politistii care urmeaza sa puna in executare mandatele si sa ii duca in arest pe cei patru au gasit la domiciliu doar o singura persoana, respectiv unul dintre cei doi barbati. Astfel, Roxana Lider, Rada Minca si cealalta persoana care nu a fost gasita la domiciliu au fost dati in urmarire generala, a precizat Claudia Burada.

Ulterior, Rada Minca a fost gasita de politisti, care au pus in executare mandatul de arestare preventiva pentru 29 de zile emis pe numele ei.

Curtea de Apel Bucuresti a emis, miercuri, mandate de arestare preventiva pe numele vrajitoarelor Roxana Lider si Rada Minca, acuzate de inselaciune si santaj. De asemenea, instanta a dispus arestarea preventiva a lui Ion Constantin si a lui Sava Craiff Buzea, pentru complicitate la santaj si la inselaciune.

Instanta a admitand astfel recursul procurorilor impotriva deciziei Tribunalului Ilfov de cercetare in libertate a acestora. Mandatele au fost comunicate Politiei Ilfov, care trebuie sa le puna in executare si sa ii duca pe cei patru in arest.

 

author avatar
Ciprian Purice
988 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger