AcasăNewsVrajitoarea care apare in dosarele penale cu Oana Zavoranu, VEDETA pe CNN

Vrajitoarea care apare in dosarele penale cu Oana Zavoranu, VEDETA pe CNN

Romania mistica nu se mai rezuma doar la Dracula. Mai nou, se pare ca peste hotare ne reprezinta si vrajitoarele. CNN a publicat un amplu material pe tema licorilor, descantecelor si cozilor de matura specifice vracilor. Publicul de peste Ocean nu si-a imaginat ca asa ceva exista si in afara productiilor hollywoodiene.

Materialul este insotit de o galerie foto realizata de Mugur Varzariu, care reuseste sa puna intr-o lumina noua problemele legate de discriminarea romilor. Fotograful a intalnit-o pe vrajitoarea Bratara la festivalul anual al romilor, de la Costesti. El a aratat publicului de peste Ocean o poveste impresionanta, demna de un scenariu de film.

Fotograful a stat in preajma Bratarei si a vazut cum reuseste sa faca vraji pentru dusmani si amestecuri vindecatoare de boli.

CNN prezinta si cateva cazuri concrete, precum cel al unei fete parasite, care doreste ca iubitul sa se intoarca acasa . Ceea ce socheaza este faptul ca in afara de incantatia obisnuita, vrajitoarea apeleaza si la strapungerea unei cepe, simbol al inimii lovite de iubire. Zi si noapte, vrajitoarea este acolo pentru oamenii cu probleme . Ei apeleaza la serviciile sale pentru ca se tem sa mearga la psihiatru pentru a nu fi luati drept nebuni, arata CNN.

Celebra Bratara este mama unuia dintre barbatii inchisi in dosarul in care Oana Zavoaranu le acuza pe vrajitoarele Melisa si Vanessa ca ar fi inselat-o cu sute de mii de euro.

author avatar
Anca Murgoci
420 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger