AcasăNews„Vrăjitoare” reținută în Capitală. Ce au găsit polițiștii în casă, la percheziții

„Vrăjitoare” reținută în Capitală. Ce au găsit polițiștii în casă, la percheziții

vrajitoareCum au stors vrăjitoarele din Dămăroaia 20.000 de la o ucraineancă. Femeia a căzut ușor în plasa escroacelor

O femeie intrată în atenția polițiștilor Capitalei a fost reținută pentru 24 de ore. Totul, după ce oamenii legii au făcut o percheziție domiciliară, urmată de audierea femeii bănuite că s-ar fi ocupat cu vrăjitoria.

Detalii despre acest caz, în care se fac cercetări privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, prin vrăjitorie, au fost aflate joi, de la Poliția Capitalei.

Percheziția domiciliară, la o adresă din sectorul 1 al Capitalei, s-a derulat în cursul zilei de miercuri, 8 iunie. Când mai mulți poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară.

S-au ridicat probe, dar și bijuterii

Cu ocazia acestei acțiuni, oamenii legii au ridicat mai multe mijloace de probă, pentru a fi analizate în continuarea cercetărilor ce se fac în acest caz.

În fapt, din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada mai – iunie 2022, o femeie ar fi avut preocupări de natură infracțională, prin aceea că ar fi practicat vrăjitoria, în scopul de a obține sume de bani, de la mai multe persoane.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate mai multe probe și mijloace materiale de probă, 600 de lei, precum și mai multe bijuterii”, se menționează în comunicatul poliției Capitalei.

Femeia bănuită în acest caz a fost găsită și dusă la audieri. Ulterior, ea a fost reținută, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților, cu propunere legală, conform aceleiași surse.

„Cercetările sunt continuate de Secția 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii înșelăciune”, mai anunță Poliția Capitalei.

author avatar
Andrei Coman
574 afisari

3 COMENTARII

  1. ANDREI , CE ARTICOL VALOROS !!!!!!!!!!!!!!!!!!, CAT A COSTAT ACEASTA PERCHEZITIE ??,DEPLASAREA MASCATILOR ,SALARIUL HAIDAMACILOR PENTRU ORELE SUPLIMENTARE
    FACUTE IN CONDITII DE MAXIMA PERICULOZITATE !.
    UNDE MAI PUI CA VRAJITOAREA I-A BLESTEMAT CA I-A STRICAT AFACEREA ,I-A ALUNGAT CLIENTII !.
    CE POLITIE VIGILENTA !!!!!!!!!!!!.

  2. Toti cei ce blastãma sau fac vraji platesc cu reversul manusii aruncate in cel mai scurt timp. Deoarece dracul nu face cadouri gratis. Nu e bine sa stai la mijloc ca vrajitoare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger