AcasăNewsVouchere anticriză în sectorul 1. Platforma, făcută cu o firmă cu un...

Vouchere anticriză în sectorul 1. Platforma, făcută cu o firmă cu un USR-ist între acționari/Ce spune primărița Armand

Sursa foto: Clotilde Armand/Facebook

Se tot vorbește în aceste zile despre tichetele – voucherele- anticriză pe care primărița de la S 1 a anunțat cu surle și trâmbițe că ar vrea să le dea locuitorilor din sectorul pe care îl păstorește, pe ideea de a face față crizei energetice și pentru a trece mai ușor peste această iarnă.

Ce s-a aflat, însă, mai nou despre această inițiativă care a iscat îndelungi discuții, dar și contestări din rândul PSD și PNL? Că Primăria Sectorului 1 a atribuit prin achiziție directă contractul de circa 45.000 de euro pentru crearea platformei online de înscriere pentru voucherele de 1.000 de lei, pe care primarul Clotilde Armand vrea să le dea locuitorilor Sectorului 1, deși proiectul nu a fost aprobat de Consiliul Local, potrivit Hotnews. Și că banii ajung la firma Field Zoom Data, unde printre acționari se numără și un membru al USR-ului, conform aceleiași surse.

Site-ul citat susține că anunțul pentru dezvoltarea platformei online a fost publicat în sistemul electronic de achiziții publice pe 7 noiembrie, ora 13:42, valoarea estimată fiind de 221.000 lei (circa 45.216 euro cu TVA) și că după 34 de minute, firma amintită a și depus ofertă, la același preț ca valoarea estimată de autoritate, primind rapid răspuns.

Ce s-a mai aflat despre firma în cauză? Că este înființată în 2019, are 5 angajați și mai mulți acționari.

Reacția lui Armand

Clotilde Armand a avut deja și o primă reacție pe acest subiect. Contactată de sursa citată, primarul susține că a respectat toate prevederile legale în ceea ce privește achiziția directă pentru platformă.

Anunțul acestei achiziții a respectat absolut toate prevederile legale, întreaga procedură a fost derulată prin SEAP, totul este transparent. Este o achiziție cu atribuire directă, în temeiul legii.

Firma respectivă nu are nicio legătură de familie cu conducerea Primăriei. Am aflat că este o persoană acolo, care are 3% din firmă, care este membru USR, dar nu este în conducerea partidului”, a declarat Armand, pentru Hotnews.ro.

Anunțul Primăriei despre platforma informatică

Săptămâna trecută, pe 17 noiembrie, Primăria Capitalei transmitea, într-un comunicat, între altele, că „cetățenii Sectorului 1 cu vârsta de peste 18 ani se pot înscrie începând de astăzi pe platforma informatică https://tichetanticriza.ro pentru a beneficia de un tichet anticriză în valoare de 1.000 de lei. Reamintim faptul că, la inițiativa primarului, Clotilde Armand, fiecare cetățean cu domiciliul sau reședința în Sectorul 1 care a împlinit vârsta de 18 ani ar putea beneficia de un tichet anticriză în valoare de 1.000 de lei pentru a face față crizei energetice și pentru a trece mai ușor peste această iarnă”.

În același comunicat se menționa și faptul că, potrivit legislației în vigoare, „regulamentul de acordare a acestor tichete este în dezbatere publică și orice persoană interesată îl poate consulta accesând următorul link: https://www.primariasector1.ro/proiecte-supuse-dezbaterii-publice.html. După ieșirea Regulamentului din dezbaterea publică, urmează ca acesta să fie supus dezbaterii și votului Consiliului Local Sector 1.”

„Înscrierea în acest program se va face prin accesarea aplicației informatice („Platforma”).După completarea formularului online de către solicitant, formularul este procesat, iar participanții eligibili sunt notificați prin SMS. Tichetul propriu-zis ajunge prin poștă cu semnătură de primire pe scrisoarea de transport”, a mai comunicat, la acea dată, instituția condusă de către Clotilde Armand.

author avatar
Andrei Coman
399 afisari

7 COMENTARII

  1. Imi iau inima in dinti si va mai marturisesc ceva: Am tot avut fantezii sa sug o scula frumoasa inca de mic si chiar au fost cateva chestii in copilărie cu vreo 2 baieti dar nesemnificative: atingeri ,mangaieri si odata am lins putin capul sculii unui prieten. Acum am o varsta mai inaintata dar mi se spune ca inca arat bine, chiar daca nu mai am dinti in gura.
    Acum vreo 2 saptamani si avand o zi libera de la Kaufland, am inceput sa caut scule pe diverse site-uri si asa am dat de vreo 2 aplicatii gay unde am si facut cont. Am facut schimb de poze cu un tip foarte tanar si dupa ce l-am vazut i-am propus instant sa-mi rupa gura intr-un gang, pentru ca nu prea aveam unde. In fine fara prea multe vorbe ne-am dat întâlnire si am plecat. Deci cand l-am vazut, avea niste buze superbe si arata deosebit iar eu aveam niste emotii ca naiba de parca eu eram cel tanar. Am plecat spre un loc retras si dupa ce am ajuns i-am zis sa se intinda pe spate. Cu mana usor tremurand i-am dat pantalonii de trening jos si cu toate ca era culcata, aveam in fața cea mai frumoasă SCULA vazuta vreodata de aproape, nepurtand chiloți. Am luat-o ușor cu mâna si m-am aplecat incet cu gura pe ea. Aveam emotii mari dar vroiam sa o simt sa ii simt gustul. Asa ca am inceput sa o ling usor catre oute (care… ah ce superbe erau ) si inapoi in sus dupa care i-am luat-o ușor in gură. M-am jucat asa usor cu ea in gura invartind limba pe capul ei dar fara sa i-o belesc. Am observat ca incepe usor, usor sa i se întărească si am inceput incet sa i-o belesc cu gura in timp ce incepea sa geama incet. Cred ca nu apucase sa o spele bine pe capul ei pt ca avea un gust ușor sărat dar dulce aromat in acelasi timp si mi-a plăcut enorm. Chiar vroiam sa ii zic sa nu spele capul sculii ca sa ii simt gustul dar stiu ca nu i-am zis si cred ca ii placea si lui chestia asta, sa fie gustat, sau poate efectiv nu a avut unde pentru ca era student si era de mai departe. I-am supt-o pret de cateva minute dupa care m-a intrebat daca vreau sa mi-o suga si el. Bineînțeles ca da si dupa ce mi-a supt-o si el putin m-a intrebat daca vreau sa ne sarutam. Mi s-a parut totusi putin ciudat fiind vorba de diferența mare de varsta dar si el era foarte excitat si totusi dupa cum am zis arat destul e ok si mai tanar.

    • Barbu scrie asa ca sa umple pagina si sa nu o mai critice nimeni pe frumoasa Clotilde.
      Daca facea Tudorache doar pe jumatate din ce face Clotilda-frantuzoaica, era de mult in duba cu DNA pe urme, autosesizata.
      Acum DNA se face ca nu pricepe…

  2. 228000 locuitori, măcar 1/2 >= 18 ani. 114.000.000 lei. Campanie şi cheltuieli. Nu vede nimeni (din beneficiarii măsurii ) banii. Nici măcar nu a aprobat Consiliul.

  3. NU POATE NIMENI DIN IT-IȘTII DE PE SITE SĂ RAPORTEZE LINKUL CATRE POZA CU PORNOGRAFIE INFANTILĂ ȘI PEDOFILIE PUS DE ACEST BOLNAV PSIHIC ȘI PEDOFIL BARBU LA ARTICOLUL CU EOLIENELE?!
    (**POZA CU MINE ȘI NEPOTUL MEU ÎN ANII 90**)
    SE POATE AFLA IP-UL FOARTE SIMPLU, CA SĂ FIE AMENDAT ȘI TRIMIS LA PUȘCĂRIE ACEST GUNOI PEDOFIL!!!!

    • IT-istii de la National.ro au filmari cu tine de la camera ta de la telefon in care te masturbai pe poza cu bebelusul! Hotii striga hotii!

  4. Au inteles astia din sect1 invlusiv batranii aia care scandau ca le da niste hartii ca sa si cumpere sist fotovoltaice??? Papica nu!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger