AcasăNewsVosganian: USL trebuie sa-si schimbe aria si tonul

Vosganian: USL trebuie sa-si schimbe aria si tonul

Daca tot au trecut alegerile și nici nu a venit apocalipsa,  Varujan Vosganian anunta o schimbare de ton in discursurile politicienilor USL.

Varujan Vosganian, dispus sa puna capat luptelor politice si sa treaca la treaba
Liberalul isi avertizeaza colegii din USL ca nu vor mai avea pe cine da vina ”pentru cele nefacute”, prin urmare trebuie sa schimbe tonul comentariilor si sa se puna pe treaba, pentru a putea apoi ”sa se laude in voie pentru cele temeinic facute”. Iar daca apocalipsa ne-a ocolit si de aceasta data, Vosganian crede ca noul guvern USL, investit taman in ziua programata sa se sfarseasca lumea, ar putea schimba lucrurile in bine, dar asteapta ca viitorul sa demonstreze daca lucrurile se vor petrece asa cum spera el: ”Iata ca ziua de 21 decembrie a trecut fara sa fi venit si sfarsitul lumii (…)

Stim doar atat, ca in 21 decembrie am pastrat un moment de reculegere pentru mortii cei mai frumosi ai neamului nostru si ca a fost investit un nou Guvern. In ce masura noul Guvern, nascut in acest fel, va insemna onorarea memoriei mortilor celor noi si va insemna sfarsitul unei lumi si inceputul alteia, ramane sa vedem”.

 

author avatar
Simona Badulescu
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger