AcasăNewsVosganian: USL traieste doar in imaginatia lui Ponta si-a lui Antonescu

Vosganian: USL traieste doar in imaginatia lui Ponta si-a lui Antonescu

Marea alianta a opozitiei “functioneaza doar la nivelul celor doi lideri”, Victor Ponta si Crin Antonescu, spune cu subiect si predicat vicepresedintele liberal.

Varujan Vosganian pune punctul pe iluzia Opozitiei

Si asta spre deosebire de Alianta DA, in care PNL coabita tot cu un partid de stanga, PD, dar mult mai “coerent”. Mai exact, in Alianta DA existau “comisii specializate” formate din membrii ambelor partide, care lucrau la programul de guvernare. Spre deosebire de USL, care traieste doar din prestatiile politice ale celor doi copresedinti, pesedistul Victor Ponta si liberalul Crin Antonescu, sustine Vosganian. Iar vicele liberal considera ca aceasta stare de lucruri reprezinta un “handicap” care ar putea duce la pierderea “aplombului initial” de care a beneficiat USL. “Suntem intr-un moment in care nu stim daca USL va scadea, daca se va mentine sau daca va creste. Depinde de felul in care USL va sti sa treaca aceasta toamna, profesionalizand”, conchide Vosganian. Care le explica colegilor de Uniune si ca a profesioanaliza inseamna “sa transforme politica in politici”.

In Bacau, Stavarache joaca-n picioare USL-ul

Fosta eminenta cenusie a PSD este de-a dreptul neagra in ochii liderului PNL Bacau

Uselistii n-au insa nicio treaba cu politicile de care vorbeste Varujan Vosganian, ci prefera sa „profesionalizeze” in aceasta toamna paruiala pe viitoarele candidaturi. Un judet de top in domeniu este Bacaul, unde distractia uselista este in continuare in toi, iar Romeo Stavarache incalca tabuurile Aliantei si ordinele date de Crin Antonescu, atacind PSD-ul la drumul mare. Tintele preferate de liderul PNL Bacau raman Viorel Hrebenciuc, Corneliu Iacubov si Dumitru Sechelariu, „dinozaurii” de care PSD-ul trebuie sa se lepede repede, daca vrea alianta cu liberalii lui Stavarache.

Un liberal care demonstreaza ca Bacaul nu aude ce spune Antonescu la Bucuresti

Care nu osteneste repetand ca PNL si PSD sunt separate de drept nu numai de „bariera ideologica”, dar si de viziunile diferite avute in privinta administrarii banului public: „Istoria incarcata a ultimilor 20 de ani arata ca unii dintre noi am inteles sa lucram pentru cetatean, iar altii au ales sa lucreze pentru ei si clanurile lor”. De unde si flitul dat PSD-ului, iar si iar, de Stavarache: “USL poate fi un proiect al democratiei, nu al hotiei”.

author avatar
Simona Badulescu
985 afisari

4 COMENTARII

  1. Tovarăşi „jurnalişti”…. vă plătesc ăştia cu etnobotanice? Că nu’mi explic halucinaţiile pe marginea textului. Carevasăzică textul scrie ceva şi voi concluzionaţi altceva….. N’aţi găsit altă rimă, ştiu….

  2. Daca nici Stavarache nu stie ce spune, inseamna ca nimeni nu stie! Partidul Specialistilor in Delapidari(PSD) are la Bacau adevarati doctori docenti in delapidari controlate(Hrebe,Seche…etc.)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger