AcasăNewsVosganian, sarcastic cu Viviane Reding

Vosganian, sarcastic cu Viviane Reding

Varujan Vosganian nu mai suporta lectiile date de Viviane Reding

Satul de atatea critici externe, liberalul Varujan Vosganian o ia peste picior pe Viviane Reding, comisar european pentru Justitie si vicepresedinte al CE.

Varujan Vosganian nu mai suporta lectiile date de Viviane Reding

Eticheta de ”puci parlamentar” pusa de Reding incercarii de suspendare a lui Traian Basescu si amenintarea cu ramanerea Romaniei sub lupa Mecanismului de Cooperare si Verificare au fost elementele care l-au scos din sarite pe liberal.

Viviane Reding

”Asadar, in Romania am asistat la o lovitura de stat …parlamentara! Puci inseamna <<actiunea armata a unui grup politic impotriva unui regim politic, a unei ordini statale>>. N-am auzit inca de un puci al majoritatii parlamentare, realizat pe cai pasnice si solutionat prin referendum!”, o dascaleste ironic Vosganian pe reprezentanta de frunte a popularilor europeni.

author avatar
Simona Badulescu
315 afisari

2 COMENTARII

  1. Mai Armeanule, si tie ti s-au urcat la cap tampiteniile debitate de crinulet? Cu Merkel ati „pus-o”, cu madam Hillary Clintonas idem, cu francezii vezi ca ne pasaporteaza saptamant mii de infractori colorati, chiar ca ar trebui sa va dati naiba jos de pe unde v-ati aciuat ca paduchii…..

  2. Cucoana asta este o superficiala cu multe intere scoasa in fata . Nu sre nici o ideee despre natura termenilor. O folosesc pentru ca se lasa folosita evident la un pret pe masura arngului. Nu iii cere nimeni socoteala la cate tampenii debiteaza .ascultati si alte interventii si o sa realizati ca e o minune ac stie sa citeasca!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger