AcasăNewsVosganian raspunde la ”bip-ul” dat de MRU liberalilor

Vosganian raspunde la ”bip-ul” dat de MRU liberalilor

Punct ochit, punct lovit! Apelul la  schimbare, lansat deunazi de fostul premier  Mihai Razvan Ungureanu, se pare ca are ecou in PNL.

Varujan Vosganian nu ezita sa critice deciziile lui Crin Antonescu

Desi apropourile ii vizau in special pe Calin Popescu Tariceanu si Andrei Chiliman, cel care a reactionat la semnalul liderului Initiativei Civice de Centru-Dreapta a fost Varujan Vosganian.

Crin Antonescu

Concret, vicepresedintele PNL a sustinut ca, dupa recenta batalie politica, deciziile in partid nu ar mai trebui sa fie luate de un singur om. ”Cred ca in PNL lucrurile, cel putin din perspectiva luarii deciziilor, trebuie sa se reaseze. Asa ca lucrurile nu trebuie sa fie cum vrea un singur om, indiferent care e acela”,  a comentat Vosganian pe blogul personal.

22 AUGUST - ”National” scria despre incercarea lui Razvan Ungureanu de a-i monta pe liberali impotriva liderului lor

Mai mult, vicepresedintele liberal nu se sfieste sa declare ca USL va plati pentru intreaga tevatura cu suspendarea. ”Referendumul e un succes electoral, dar un esec politic al USL. Ceea ce ar putea afecta potentialul electoral pe viitor”, a punctat Varujan Vosganian.  Desi se feresc sa o recunoasca public, cativa lideri liberali au declarat ”off the record” ca analiza lui Vosganian i-a uns pe suflet si ca, in viitorul apropiat, in interiorul PNL s-ar putea forma un curent puternic anti-Antonescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.471 afisari

3 COMENTARII

  1. Bai nene,NU este exclus ca acest VOSGANIAN sa tradeze in PNL-ul asta!..se da cu UNGUREANU ,ca si el se pare ca are un tun imobiliar la BERE RAHOVA{chirigii}!..din vremea cand lucra acolo,el crede ca se uita asta!…de aceea d-ul ANTONESCU sa ia masuri cu acest om!….mie imi este sa nu faca sa se sparga USL-ul!…sant un pensionar apolitic,care crede in aceasta alianta chiar de a „pierdut la Referendum”!..prin masurile pe care le ia se pare ca tine cu poporul!..Doamne ajuta!..

  2. Nu am dorit niciodata rau liberalilor, de aceea doresc sa nu-l mai vad pe Crin in fruntea lor; ati vazut de cine era inconjurat ultima data.Eu cred ca inca mai sunt in PNL oameni de conditie la care populatia sa se uite cu respect

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger