AcasăNewsVosganian pune economia pe notele lui Bach si Chopin

Vosganian pune economia pe notele lui Bach si Chopin

Ministrul Varujan Vosganian transforma economia Romaniei intr-o opera clasica

Proaspat instalat sef al Economiei, Varujan Vosganian promite porti deschise la minister si concerte cu muzica de Bach si Chopin organizate chiar in cabinetul sau.

Ministrul Varujan Vosganian transforma economia Romaniei intr-o opera clasica
Conform propriilor opinii impartasite romanilor pe blog, Varujan Vosganian a trecut in forta la indeplinirea programului: ”Asadar, prima dintre promisiunile mele a fost, deja, îndeplinita. Ceasul din turla Ministerului Economiei da, iarasi, ora exacta”. Tot la capitolul reusite, Vosganian trece si ”un concert din Johann Sebastian Bach şi Frederic Chopin, la pianina din cabinetul meu, care a fost din nou acordată”, eveniment care va avea loc in ”ziua portilor deschise” care urmeaza sa fie organizata la Ministerul Economiei.

 

O pianina care ii va fi de mare folos pe timp de criza, daca ne gandim la ce o folosea ministrul Vosganian, in vremea guvernarii Tariceanu: ”De cate ori venea cineva care sa-mi ceara bani si nu aveam, ii cantam la pian”. Intre doua prestatii artistice, ministrul Economiei va vorbi si despre subiecte ”nu la fel de placute auzului”, gen ”soarta Oltchim si revitalizarea industriei de aparare”.

 

author avatar
Simona Badulescu
286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger