AcasăNewsVosganian: PSD, și cu încrederea cum rămâne?

Vosganian: PSD, și cu încrederea cum rămâne?

Varujan Vosganian a declarat că ALDE, mai mult ca sigur, îl va desemna pe Călin Popescu-Tăriceanu candidat la prezidenţiale. El a precizat că este mirat de faptul că Viorica Dăncilă vorbeşte despre responsabilitate, în condiţiile în care PSD a încălcat procedura desemnării prezidenţiabilului.

Varujan Vosganian Sursa foto Facebook

„Am sentimentul că PSD nu vrea să fie un actor important în această campanie prezidenţială şi să aibă alte priorităţi decât câştigarea fotoliului. Mă mir că doamna Dăncilă vorbeşte de responsabilitatea în condiţiile în care PSD şi-a încălcat procedurile desemnării candidatului. Niciun sondaj nu consideră că ea are prima şansă. Mâine (miercuri – n.r), în şedinţa ALDE, este aproape sigur că îl vom desemna pe domnul Tăriceanu candidat la prezidenţiale. Tăriceanu e singurul care poate coagula voturi din mai multe partide şi care are şanse reale în turul doi să îl învingă pe domnul Iohannis”, a afirmat Varujan Vosganian, pentru televiziuni.

Vicepreşedintele ALDE a adăugat că guvernarea va merge mai departe, însă partidul şi-a pierdut încrederea în partenerul de caoliţie.

„Guvernarea merge înainte. Chestiunea e că noi ne-am pierdut încrederea în partenerul nostru PSD. Vor trebui garanţii suplimentare, la restructurare”, a explicat Vosganian.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
138 afisari

3 COMENTARII

  1. ALOOO DNA CE SE MAI STIE DE DOSARUL LUI JAN DECAND ERA MINISTRUL ECONOMIEI IN FRAUDA CU GAZE CU NICULAE ,JANE ITI MAI ADUCI AMINTE DE U S L CU PONTA SI CACARAU ATUNCI CA SI ACUM ATI LUAT PLASA CU PRESEDINTELE TARII ,SI DACA TOT INSISTI CU TARICEANU SA FIE UNIC LA PRESIDENTIE intreaba senatorii psd daca vor sa voteze pentru ridicarea IMUNITATII lui sal poata ridica DNAUL cum crezi ca este bine asa ca stati la rand cu tariceanu doar PSD il poate salva.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger