AcasăNewsVosganian: Pesedistii le dau la cap liberalilor in campanie

Vosganian: Pesedistii le dau la cap liberalilor in campanie

Varujan Vosganian da glas resentimentelor si temerilor care-i macina pe liberali cand vine vorba despre ”aliatii” lor pesedisti.

Alianta cu pesedistii valoreaza cat apa de ploaie in campanie, ii avertizeaza Varujan Vosganian pe liberali

Nu mai este un secret ca USL scartaie din toate incheieturile. PSD si PNL sunt si vor ramane alaturi doar pentru a nu rata din nou puterea si ciolanul guvernarii. Impartirea ciolanului cu pricina naste insa mari animozitati interne, ascunse de obicei sub pres de catre cei doi lideri, Victor Ponta si Crin Antonescu. Marcat de o calatorie electorala recenta, Varujan Vosganian incalca omerta instituita de sefi si pune degetul pe rana: cel mai mare adversar al liberalilor, in data de 10 iunie, nu este PDL, ci PSD. ”Intre PNL si PSD exista o neincredere privind sustinerea reciproca a candidatilor. Trebuie sa marturisesc ca aceasta neincredere se regaseste mai ales in randurile combatantilor liberali, cu privire la sinceritatea colegilor pesedisti. Cele mai dure inclestari au loc acolo unde se intalnesc candidati proveniti din USL: PNL contra PSD. Inclestarile capata, uneori, accente dramatice, asa cum se intampla, de pilda, in judetele Buzau, Olt sau Dolj”, isi argumenteaza Vosganian opinia.

PSD pune la cale atacarea feudelor PNL

Parca special pentru a-i da dreptate vicelui liberal, un document ratacit din tolba interna a PSD confirma adoptarea unei strategii agresive fata de penelisti. Concret, este vorba despre pregatirea unei campanii de atragere de noi membri, intitulata ”Vino in PSD”. Campanie care vizeaza furtul startului de campanie si ”cresterea notorietatii pentru candidatii partidului (deci este vorba despre candidatii PSD, nu cei ai USL – n.r.). In plus, strategii PSD recomanda negru pe alb implementarea campaniei ”in primul rand in localitatile <<la bataie>> (unde campania este stransa) si in localitatile (dominate de – n.r.) PNL”. Indicatie care, oricum ai lua-o, ii da dreptate suta la suta lui Vosganian Varujan.

author avatar
Simona Badulescu
420 afisari

1 COMENTARIU

  1. ce iti faci cu mana ta…. se numeste lucru manual.
    PNL nici nu stie ce il asteapta!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger