AcasăNewsVosganian, ironic la adresa lui Barna: Cum să crească natalitatea dacă susțineți...

Vosganian, ironic la adresa lui Barna: Cum să crească natalitatea dacă susțineți LGBTQ?

Vicepreşedintele ALDE, deputatul Varujan Vosganian, comentează ironic afirmaţia lui Dan Barna privind scăderea natalităţii, spunând că aceasta nu are cum să crească atât timp cât USR susţine comunitatea LGBTQ.

Varujan Vosganian Sursa foto Twitter

“Barna ne spune că anul trecut a fost cea mai scăzută natalitate din România. Păi cum să crească natalitatea dacă USR susţine LGBTQ?”, a scris Vosganian pe Facebook.

Sursa foto Facebook

Ulterior, răspunzând unui comentariu referitor la calitatea glumei sale, Varujan Vosganian răspunde: “Nu e gluma mea, e a lui Barna”.

Liderul USR, Dan Barna, a declarat marţi, la dezbaterea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, că anul trecut a fost anul cu cea mai mică natalitate din ultimii 50 de ani.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
350 afisari

3 COMENTARII

  1. Pai ma poponarilor? In orasul debilului Boc un ambasador instiga :Pupati-va ca sunteti liberi, pupati-va hai sa va vad ca va pupati. Eu nu am vazut heterofilii sa instige la pupat in public nu e decent. Numa voi poponarii intreceti orice mentalitate in numele libertinajului. Pupati-va in cur!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger