AcasăNewsVosganian il banuie pe Ponta de amatorism

Vosganian il banuie pe Ponta de amatorism

Varujan Vosganian se declara dezamagit de greselile premierului

Victor Ponta si-a incalcat cuvantul. Acuzatia nu vine de partea adversarilor, asa cum era de asteptat, ci din partea vicepresedintelui PNL Varujan Vosganian.

Varujan Vosganian se declara dezamagit de greselile premierului

Desi joaca in aceeasi echipa, Varujan Vosganian nu se sfieste sa-l taxeze pe Victor Ponta, criticile liberalului fiind mai taioase decat cele ale reprezentantilor opozitiei. Dovada sta un recent comentariu postat pe blog de a vicepresedinte PNL, in care premierul este pus la zid pentru faptul ca nu-si respecta promisiunile si a actionat ca un amator. ”In politica intelepciunea trebuie sa predomine in fata incrancenarii.

Lui Victor Ponta i se imputa incrancenarea cu care s-a napustit asupra primarilor PDL

Exemplul OUG 15/2012 este pilduitor in acest sens. Daca Guvernul ar fi numarat pana la zece inainte de a o emite, nu s-ar fi trezit in situatia de a debuta atat de timpuriu cu <<palmaresul>> actelor socotite drept neconstitutionale”, sustine Vosganian, care-l sfatuieste pe Victor Ponta sa se ”intelepteasca”. ”Intai de toate, am promis ca nu mai dam ordonante de urgenta. In al doilea rand, cei care l-au sfatuit pe primul ministru ca se poate sa ia banii primariilor, pentru ca si cei dinaintea noastra au facut-o, l-au sfatuit gresit. (…)  Noi trebuie sa fim diferiti, mai ales ca vin niste alegeri parlamentare la care vom cere romanilor sa voteze altceva decat ce au avut in ultimii trei ani. Iar acel altceva ne obliga sa ne dezbaram de incrancenare si sa ne inteleptim”, conchide Vosganian.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
810 afisari

1 COMENTARIU

  1. Imi pare rau dar respectabilul PNL-ist, adre dreptate partial. Cum si ordonanta cu pricina a fost declarata neconstitutional partial.
    Va rog sa ratineti ordonata accepta returnarea fondurilor acordate primariilor care nu aveau arierate si necesar de cofonantare la fondurile stru cturale la data emiterii ordonaneti lui MRU.
    Deci si sfatul este partial valabil.
    Si mai avem o intrebare pentru domnul vice presedinte,
    De ce PNL l-a recomandat pe Prof, Marga pentru Ministerul de Externe cand expertiza dovedita era la Ministerul Educatiei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger