AcasăNewsVosganian: Ceea ce a facut Teodor Meleșcanu a stupefiat pe toți colegii

Vosganian: Ceea ce a facut Teodor Meleșcanu a stupefiat pe toți colegii

Mai-marii ALDE urmează să decidă soarta noului președinte al Senatului în cadrul partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu.

După ce Teodor Meleșcanu a fost votat în cursul zilei precedente în fruntea Senatului, funcție pentru care nu a avut susținerea partidului din care face parte, ci doar a PSD-ului, vicepreședintele ALDE a dat semnalul că zilele senatorului în cadrul formațiunii ar cam fi numărate. „În ce-l privește pe Teodor Meleșcanu, el nu mai funcționează în grupul nostru (…) după părerea mea, calitatea lui de membru ALDE este o calitate care nu se poate discuta pe termen lung. Juridic, ALDE încă nu a emis un document oficial pe această temă”, a declarat Varujan Vosganian, miercuri la prînz, aflat la Parlament.

Mai mult, oficialul ALDE a subliniat și că „Teodor Meleșcanu, din punct de vedere moral și politic și-a pierdut legitimitatea de a fi membru ALDE”, accentuând și faptul că „ceea ce a facut Teodor Meleșcanu a stupefiat și a consternat pe toți colegii”.

246 afisari

2 COMENTARII

  1. Vorba lui Creanga „fati cruce ca de popa tuns ” ,doar cei caterisiti erau tunsi in semn de pedeapsa cand au fost raspopiti .Vosganiene tu umbli la demnitate ,la chestii de onoare !,pai de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere ,ai vazut tu pana azi politician care sa nu fie CURVA ?? Unde dracul ai vazut iepure mergand calare si o curva -fata mare ??.
    Ce-i aia consternare,ce-o fi aia stupefactie la voi niste curve hirsite si unse cu toate alifiile ??.
    Avea-i talent Vosganiene,erai mai teatral ,cu niste aghiazma ,nitel busuioc ,ceva fum de tamaie si nelipsitul mir ,poate asa mai alungi pe uciga-l toaca din sufletul precredinciosului si umilului Theodor hirotonisit la manastirea SECU cu epoleti auriti.
    Scuipa-l de trei ori o fi deochiat sarmanul ori intors de la san pe vremea prunciei si de asta s-a pierdut sarmanul cu firea si a luat in brate pe dracul !.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger