AcasăNewsVor suferi tot călătorii! Efectul grevei de la metrou: se scumpesc cartelele....

Vor suferi tot călătorii! Efectul grevei de la metrou: se scumpesc cartelele. Procentul majorării este impresionant

metroulVor suferi tot călătorii! Efectul grevei de la metrou: se scumpesc cartelele. Procentul majorării este impresionant

Cartelele de metrou s-ar putea scumpi. Prețul ar putea ajunge până la 6 lei. Cererea a fost formulată de conducerea companiei Metrorex.

Cartelele de metrou se vor scumpi cu 20%

În același timp, cheltuielile ar trebui să scadă cu 103 milioane de lei, doar pentru acest an. Această decizie a fost luată de Consiliul de Administrație al Metrorex, iar în luna mai ar urma să se suspende acea majorare de 18% pe care toţi angajaţii metroului au primit-o anul trecut.

Cartelele de metrou se vor scumpi cu 20%, astfel preţul unei călătorii va creşte. Toate angajările la Metrorex vor fi îngheţate, cu excepţia posturilor critice precum mecanicii sau controlorii din dispecerat. Acestea sunt doar câteva dintre deciziile luate pentru reducerea cheltuielilor.

Spațiile comerciale ilegale, desfiinţate

Metrorex avertizează că termenul pentru eliberarea spațiilor comerciale expiră la miezul nopții. Săptămâna viitoare vor începe procedurile de evacuare„, avertizează Metrorex într-un comunicat, precizând că magazinele „funcționează ilegal pe domeniul public al statului”.

Contractul de asociere în participațiune dintre Metrorex și firma sindicatului USLM a expirat din anul 2018, ocuparea domeniului public făcându-se fără drept, în prezent. De asemenea, pentru spațiile comerciale nu au fost identificate autorizații de construire emise„, mai arată sursa citată.

author avatar
Andrei Ștefan
411 afisari

1 COMENTARIU

  1. neomarxistii astia veniti pe la conducere nu au decat o singura dorinta ,sa vada desfiintate slujbele romanilor cu orice pret , sa poata da la niste terti posibil din afara tot si sa nu respecte legile Romaniei , sindicatele sunt numite teroriste si prin aroganta lor instituie ce stiu ei de la stapanii lor , teroarea!!!!!!!! mars afara ………..!!!!!!!! gandirea lor de gaga au gasit solutia sa plateasca cetatenii ce vor fura ei!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger