AcasăNewsVor parasi partidul dupa congres. PDL risca sa se curete de "intelectualii...

Vor parasi partidul dupa congres. PDL risca sa se curete de „intelectualii lui Basescu”

Mihail Neamtu inspira incredere grupului condus de Monica Macovei

Nou-venitii impusi de Traian Basescu in PDL se pregatesc sa paraseasca partidul, dupa congres.

Mihail Neamtu inspira incredere grupului condus de Monica Macovei

Din cate se spune in partid, Monica Macovei, Cristian Preda si Sever Voinescu stau cu bagajele gata facute la usa PDL-ului.

Monica Macovei (foto), Cristian Preda si Sever Voinescu prefera sa plece unde vad cu ochii daca Vasile Blaga este reales sef al PDL

Situatia nu-i mira prea tare pe democrat-liberalii care stiu ca respectivii nu se omoara dupa nici unul dintre candidatii deja inscrisi in cursa: Vasile Blaga si Elena Udrea. Ba, de Blaga, nici macar nu vor sa auda, asa ca varianta autoexilarii celor trei in cazul reconfirmarii unui nou mandat pentru actualul lider al PDL este cat se poate de plauzibila.

Cristian Preda

In plus, se stie ca nici democrat-liberalii nu se topesc dupa asocierea cu tabara nou-venitilor, bagata pe gatul lor de Traian Basescu. Ceea ce ridica insa a mirare multe sprancene este destinatia vehiculata: Noua Republica a lui Mihail Neamtu si nu Forta Civica a lui Razvan Ungureanu, asa cum s-ar fi asteptat pedelistii.

Sever Voinescu

Pana sa plece insa din PDL, indiferent unde, cei trei cocheteaza si cu ideea unei candidaturi la congres. Nu atat in ideea victoriei (este practic imposibil ca Monica Macovei sau Cristian Preda, cei doi candidati plauzibili, sa fie votati in fruntea partidului), ci in fabricarea unui motiv cat mai solid: ”Nu ne vor, noi ne retragem”.

author avatar
Simona Badulescu
856 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger