AcasăNewsVor fi sau nu restricții de sărbătorile de iarnă? Dr. Adrian Marinescu,...

Vor fi sau nu restricții de sărbătorile de iarnă? Dr. Adrian Marinescu, mesaj plin de optimism

adrian marinescuVor fi sau nu restricții de sărbătorile de iarnă? Dr. Adrian Marinescu, mesaj plin de optimism

Medicul Adrian Marinescu, de la Institutul „Matei Balș” din București, se declară optimist în legătură cu perioada următoare. Acesta spune că românii vor avea parte de sărbători de iarnă liniștite anul acesta.

Specialistul spune că în acest moment situația epidemiologică este una echilibrată, ținând cont că în numeroase localități rata de infectare scade sub 3 la mia de locuitori.

„În momentul de față lucrurile sunt mai mult decât echilibrate și de la o zi la alta situația e mai bună. Numai că nu poți să nu te uiți cu un ochi la ce se va întâmpla mai încolo. E clar că vom avea sărbători liniștite, este un lucru cert pentru noi toți, dar contează ce va fi pe urmă.

Și eu sper că în afară de faptul că vom crește vaccinarea – tot sper că vom crește vaccinarea în intervalul acesta de timp – sper să fim și prudenți și să ne gândim că pandemia nu a trecut”, a spus directorul medical de la „Matei Balș”, potrivit Mediafax.

Scade rata de infectare în România

Medicul Adrian Marinescu a recomandat respectarea în următoarea perioadă a măsurilor anti-COVID-19 pentru a avea sărbători liniștite fără a mai ajunge „să ne chinuim din nou”. Potrivit acestuia, vaccinarea face diferența între cazurile grave de COVID-19 și cele ușoare, „ca o viroză, un guturai”.

Miercuri, 24 noiembrie, autoritățile au emis noua situație privind evoluția cazurilor de covid din România. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 2.796 de noi cazuri de covid.

author avatar
Andreea Vlad
302 afisari

2 COMENTARII

  1. Adriane stii ca te apreciez dar zeama aia numita vaccin este o mizerie. Fara suparare.

  2. Bai Marinescule, bai fiu de tarfa, scoate maskarada aia inutila de pe mekla, ca oricum nu mai umbla nimeni cu ea, in afara da turma voastre de oi dublu vaxxinate in cap, sa te recunoasca oamenii pe strada, sa te poate scuipa in gura, bai ordinarule criminal !! Bai, arati ca un adevarat doktor Mengele, sa vezi tu ce durere o sa iti provocam si noi, bai avortonule tampit de bosketar ratat !! Nimeni nu se mai uita in gura voastra, de fapt nimeni nu se mai uita la stiri, tot ce e la tembelizor e deja numai propaganda agitprop nazista !! Jos Maskarada Globalista !! Moarte tuturor criminalilor in negru din spitalele Soylent Green din Walachistan !! Bai Jurma, bai Imbri, bai G. Diaconu, pregatiti-va sa fiti ajutati sa va facem niste noduri la cravata, mai multe chiar !! Ha ha ha 🙂 E cazul sa faceti pe voi inca de acum, sau sa va luati bilete de avion, numai dus, care e prins dupa ce incepe iuresul, nu scapa intreg !! Nazi Double Va&&in Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger