AcasăNewsVom putea comanda mancare pe Facebook!

Vom putea comanda mancare pe Facebook!

Mark Zuckerberg joaca tare: Facebook lanseaza o serie de aplicatii, denumite de compania americana “utilitare”, in top cu posibilitatea de a cumpara mancare sau bilete la diverse evenimente.

Nimic mai simplu: utilizatorii vor intra pe pagina de Facebook a unui pub si vor observa o interpretare grafica a unui buton care le va permite sa comande mancare sau alte produse.

Comenzile pentru doritorii de bilete nu se vor da direct firmelor care presteaza aceste servicii, de ele se vor ocupa intermediarii specializati in aceste operatiuni, cum se intampla, in Statele Unite, unde noile aplicatii Facebook functioneaza deja, mai precis serviciile Ticketmaster si EventBrite. O alta modalitate utila pentru pentru cumpararea de bilete,  sau informatii despre zone de vizitat etc,  o reprezinta paginile de evenimente, facilitate care numara in prezent peste 650 de milioane de utilizatori, unde sunt monitorizate toate evenimentele la care merg prietenii celui care acceseaza informatiile. Mai mult, functia Recommendations foloseste  recunoasterea textului – parte a sistemului de inteligenta artificial dezvoltat de programele Facebook. Functioneaza asa: cand un utilizator incepe sa tasteze o intrebare intr-o  postare noua, se afiseaza automat respectiva functie, care da posibilitatea acestuia sa comunice direct cu prietenii care au trecut printr-o experienta legata de tema subiectului.

Compania americana sustine ca aceste facilitati sunt menite sa schimbe mentalitatea utilizatorilor, care sunt obisnuiti sa caute informatiile pe Google, fara a beneficia de suportul prietenilor. Facebook nu a comunicat data de la care noile functii vor fi disponibile la nivel global.

author avatar
Bogdan Borcea
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger