AcasăNewsVoluntar de la Crucea Roşie, atacat cu cuţitul într-un mall din Bucureşti....

Voluntar de la Crucea Roşie, atacat cu cuţitul într-un mall din Bucureşti. Agresorul s-ar fi dat drept nevăzător

Au fost scene de coşmar într-un mall din Bucureşti. Mai exact, într-un supermarket „găzduit” de un asfel de centru comercial. Un voluntar de la Crucea Roșie a fost atacat, la cumpărături, și amenințat cu un cuțit.

Tâlharii sunt acum căutați.

Agresorul s-ar fi dat drept nevăzător

În momentul în care se afla într-un cunoscut magazin din București, voluntarul a fost atacat de o persoană necunoscută, care inițial i-ar fi cerut bani. Respectivul se pretindea drept o persoană care avea probleme cu vederea, conform Antena 3.

Când victima a realizat că este vorba despre o înșelăciune, agresorul a acționat și i-a arătat acestuia cuțitul pe care victima spune că l-a văzut, moment în care o altă persoană a intervenit. Atunci, omul a fost agresat de bărbatul înarmat în magazinul respectiv.

Victima a depus o plângere pentru amenințare, loviri, dar și alte violențe, la Secția 5 de Poliție. Voluntarul spune că a avut noroc și că printr-o minune a scăpat din mâinile acestuia, iar asta pentru că ar fi putut chiar să-și piardă viața.

author avatar
Andrei Ștefan
466 afisari

3 COMENTARII

  1. Și ce dacă era „voluntar”… Poate era dintre ăia care lăudau injectarea forțată, caz în care chiar merita să-i facă escrocul un buzunare secret.

  2. Amandoi erau voluntari la cooperativa munca in zadar….doi prosti care se bat pe locul de cel mai inutil prost

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger