AcasăNewsVoluntar catre moarte

Voluntar catre moarte

Studenta Aurelia Ion a fost inmormantata cu onoruri militare

Studenta moarta in accidentul aviatic in care si-a pierdut viata si pilotul Adrian Iovan, a fost inmormantata, ieri, cu onoruri militare. Incompetenta si nepasarea autoritatilor au mai bagat in mormant o tanara al carei singur tel era sa ajute, sa-si dedice viata celor aflati in suferinta. Numai ca Aurelia Ion nu a fost ajutata sa traiasca. Sau cel putin nu s-a facut totul ca ea sa ramana in viata.

Studenta Aurelia Ion a fost inmormantata cu onoruri militare

Sute de oameni au venit, ieri, la Cimitirul Ghencea 3 Militar pentru a-si lua ramas bun de la Aurelia Ion. Aura a fost inmormantata ca locotenent, cu onoruri militare, la o varsta la care viata ei abia incepea.  Sora cea mare a studentei a venit intr-un suflet tocmai din India si, transfigurata de suferinta, spune ca nu vrea sa-si imagineze prin ce a trecut Aura in cele 6 ore de durere si frig. „Am primit un mesaj de la sora mea, disperata, mi-a spus ca avionul in care se afla Aura s-a prabusit si am crezut ca in acel moment tot cerul se prabuseste asupra mea. A fost matura si cu capul pe umeri, a reusit sa ma aduca pe mine cu picioarele pe pamant, i-a iubit pe toti, tocmai d-aia durerea este foarte mare in momentul de fata. Am pierdut nu numai o sora, am pierdut si persoana pe care ma bazam, de care eram atat de mandra”, a declarat sora Aurei.

Aurelia avea 23 de ani, era ofiter-student in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti si facea un stagiu de pregatire la Spitalul Fundeni. De-a lungul studiilor, tanara s-a implicat voluntar in numeroase activitati pe linie medicala. Tot ca voluntar a plecat si in ultima ei deplasare, voluntariat care i-a fost fatal.

Romanita Iovan se ocupa de funeralii alaturi de fiica pilotului Adrian Iovan

Romanita Iovan: “I-am spus copilului ca tatal lui este un erou”

Romanita Iovan, fosta sotie a pilotului Adrian Iovan, i-a spus copilului pe care il are din casatoria cu piloturl ca ” tatal lui este un erou si ca a murit pentru a salva oameni”. „I-am spus o poveste despre eroi, cum ii plac lui eroii si cum eroii fac bine si ca tatal lui este un erou si ca a murit pentru a salva oameni”, a relatat creatoarea de moda, la Academia de Aviatie, unde a fost depus, ieri, sicriul cu trupul neinsufletit al lui Adrian Iovan. De la Academia de Aviatie, sicriul cu trupul neinsufletit al lui Adrian Iovan a fost dus la capela cimitirului Sf. Ilie, inmormantarea urmand sa aiba loc astazi la pranz, la Cimitirul Bellu Catolic.

author avatar
eNational
786 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger