AcasăNewsVoiculescu vireaza la dreapta USL ca sa-si apere fiica!

Voiculescu vireaza la dreapta USL ca sa-si apere fiica!

Fiica lui Dan Voiculescu ar avea probleme cu DIICOT-ul, zic gurile rele. De aici si nemultumirile brusc exprimate de PC la adresa partenerilor din USL.

Dan Voiculescu, gata sa plateasca orice pret politic ca sa isi apere fata

Decizia conservatorilor de a candida separat la locale, pe motiv de sustinere nestatutara a lui Sorin Oprescu, nu i-a impresionat prea tare pe uselisti. O data pentru ca PC este “Cenusareasa” bagata in seama doar din cauza Antenelor aduse zestre, iar a doua oara ca PSD-ul este deja obisnuit cu tradarile conservatorilor inca de pe vremea cand acestia se recomandau PUR.

Conservatorii, maestri in tradari

Ca urmare, supararea a fost pusa pe seama “baletului” la care recurge Dan Voiculescu, atunci cand vrea sa obtina ceva in plus de la parteneri. Lucrurile sunt insa mult mai serioase de aceasta data, avertizeaza ultimele barfe de sezon. Concret, se spune ca PC si-a franat avantul de partid opozant dupa ce Camelia, una dintre fetele lui Dan Voiculescu, a dat de bucluc intr-o poveste cercetata de DIICOT, referitoare la un rulaj de bani intre persoane fizice. Fara a se avansa detalii in plus, se spune ca, nu cu multe zile in urma, se pomenea despre o “ridicare” in ancheta cu pricina. Poveste care, surprinzator sau nu, a coincis cu supararea PC-ului, fapt care intr-adevar ar putea fi interpretat si ca o miscare facuta de tatal Voiculescu in apararea fiicei. Deocamdata, supararea PC se consuma intre granitele USL. Daca insa conservatorii se infoaie mai tare si vor sa plece din USL (eventual si din ACD-ul infiintat impreuna cu PNL-ul), USL se desfiinteaza de drept, fiind necesara o noua inscriere la tribunal. Problema usor de rezolvat daca timpul ramas la dispozitie pana la alegeri o permite. Daca insa evenimentul este calculat “la fix”, PSD si PNL se pot trezi intr-o belea cat USL-ul lor de mare. In context, sa nu uitam ca PSD a fost aruncat in opozitia de care nu mai scapa de sapte ani tot de PC-ul care, ascultand cantecul de sirena fredonat de Basescu, a sarit in barca Aliantei DA, abandonandu-si fara scrupule partenerii social-democrati.

author avatar
Adelina Ionicel
1.636 afisari

3 COMENTARII

  1. Gurile rele debiteaza numai prostii. Oare de ce sunt rele aceste guri ? Ca sa debiteze niste prostii.

  2. Ce baliverne…astea sunt intoxicari fabricate in laboratoarele consilierilor basisti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger