AcasăNewsVoiculescu taraste Guvernul in tribunal

Voiculescu taraste Guvernul in tribunal

Dan Voiculescu ameninta Guvernul cu darea in judecata, daca proiectul de buget pe 2011 nu va ajunge in Parlament in patru zile.

Dan Voiculescu pretinde imposibilul de la Executivul condus de Boc

Ceea ce evident nu se va intampla, chiar daca 15 octombrie este termenul prevazut de legea finantelor publice. Ceea ce inseamna si ca demersul lui Dan Voiculescu este unul pur de imagine. Ca sa dea greutate initiativei, seniorul conservator s-a asociat cu Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS), urmand ca impreuna sa actioneze in judecata Guvernul “pentru iresponsabilitate fiscal-bugetara”.

Desi nerespectarea termenului legal de depunere a bugetului este o adevarata practica in Romania, senatorul PC acuza actualul guvern ca intarzie “deliberat” prezentarea proiectului pentru a incerca “sa il treaca fulger” prin Parlament, fara prea multe dezbateri si amendamente.

author avatar
Simona Badulescu
243 afisari

7 COMENTARII

  1. Fara indoiala este un politician responsabil,implicat cu adevarat in activitati care priveswc societatea…cat despre golanii din guvern ,astia daca nu castiga alegerile ii bagam la bulau SIGUR,si daca nu reusim ii DISTRUGEM,..membru cu membru!e bine de stiut….pricate servicii vor fi ..de partea lor…indiferent cati golani dinpresa vor manca rahat…vom face ordine!

  2. Voiculescu nu vrea ca al doilea val al crizei sa ne prinda cu garda jos; la noi, doar cea financiara e prospera – .

  3. Resemnarea nu ar trebui sa ne caracterizeze. Ne-am obisnuit sa nu mearga nimic cum trebuie si stam cu mainile in san. Voiculescu ia masuile care se impun in cazul acesta si cheama Guvernul in instanta. Ce bine ar fi sa nu mai traim in tara lui Papura Voda!

  4. Foarte bine face Voiculescu Acest guvern incompetent trebuie sa fie tras la raspundere.

  5. Daca merita, guvernul trebuie sa fie dat in judecata de Voiculescu. Nu trebuie sa se dezbata superficial legea bugetului. Guvernul să trimită proiectul bugetului de stat la Parlament în termenul prevăzut de legea finanţelor publice si nimeni nu mai comenteaza deloc.

  6. sa-i tarasca si prin noroi ca merita…demult guvernul nu mai respecta nimic nici macar termenele prevazute de lege

  7. guvernul este cel care ar trebui sa se gandeasca la trairea decenta a oamenilor, dar nu cred ca o face. legile nu mai sunt respectate si totul se duce de rapa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger