AcasăNewsVoiculescu si-a luat jucaria din USL

Voiculescu si-a luat jucaria din USL

Spre deosebire de pesedisti, liberalii nu inghit fitele PC-ului. Hotarati-va acum daca ramaneti sau nu in USL, i-a somat, ieri, Crin Antonescu pe conservatori.

21.09.2011 - „Naţional“ a anunţat acum o săptămână că Dan Voiculescu a cam rupt-o cu USL-ul

Bine tavaliti de Antonescu la intalnirea liderilor USL, Dan Voiculescu si Daniel Constantin au plecat in timpul sedintei, fara a mai astepta conferinta de presa. Si fara sa-si ia ziua buna de la colegii de Uniune, dupa cum s-a auzit ulterior. Revenind la acuzatiile aduse de Antonescu, acesta i-a cerut lui Dan Voiculescu sa precizeze acum daca ramane sau nu in USL si l-a poftit pe Constantin sa renunte la pretentiile „exagerate” emise de conservatori in desemnarea candidatilor pentru primarii si CJ-uri sau la refuzul de a accepta candidatii agreati de PSD si PNL. Cazuri concrete: Tudor Ciuhodaru la Iasi si Sorin Oprescu la Bucuresti. Respectati protocolul si lasati-o mai moale cu participarea pe liste separate la locale, s-a ratoit Antonescu la liderul PC. Caruia i-ar fi reprosat si declaratiile „nepotrivite” facute la adresa lui Relu Fenechiu, sustin surse din USL. Mai mult, Antonescu l-a avertizat pe Dan Voiculescu si ca nu accepta ca acesta „sa faca jocurile lui Basescu” (adica sa-i santajeze pe uselisti cu spargerea Uniunii sau sa incerce sa le intinda o noua capcana). Astfel admonestati, Voiculescu si Constantin au parasit sedinta si imediat au convocat, pentru miercuri, Biroul Politic National al PC, chiar daca pronosticul avansat de culisele politice este ca PC va ramane in USL, neavand unde sa se duca.

PNL si PSD au realizat ca si-au bagat pe dracu’ in casa

Crin Antonescu şi Dan Voiculescu s-au acuzat de şantaj şi presiuni

Ulterior, liberalii au recunoscut ca se tem de surprize neplacute din partea conservatorilor lui Voiculescu. Respectiv de parasirea USL-ului exact inainte de alegeri, cand PSD si PNL nu prea ar mai avea ce face, de unde si ultimatumul dat ieri lui Voiculescu. Chiar si asa insa, uselistii nu se pot baza decat pe noroc, nimeni si nimic neputand sa le garanteze ca PC nu va pleca totusi, silit sau de bunavoie, cand le va fi partenerilor lumea mai draga. Asa cum de altfel conservatorii au mai facut de doua ori, lasand PSD-ul cu fundul in balta. Chinuiti de amintiri, pesedistii s-au desteptat si ei, multi social-democrati dorind sa nu se mai astepte o decizie a conservatorilor, ci pur si simplu sa fie dat afara PC-ul si reinregistrata, in timp util, Uniunea la tribunal. Solutie pe care insa Crin Antonescu, „abonat” intre timp la Antenele lui Voiculescu, nu o agreeaza.

author avatar
Simona Badulescu
637 afisari

5 COMENTARII

  1. PC ramane in USL, pentru ca Voiculescu a creat uniunea, nu pentru ca ar fi fost somati de Antonescu sau Ponta. Ce va mai plac glumele!

  2. Nu exista neintelegeri in USL. Sunt inventii de-ale lui ponta caruia nu ii convine influenta lui Voiculescu in USL.

  3. barfele astea aruncate chiar de ponta vor doar sa-l inlature pe voiculescu care are un cuvant greu de spus in usl

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger