AcasăNewsVoiculescu si-a dat singur cu Antenele peste gura!

Voiculescu si-a dat singur cu Antenele peste gura!

Dan Voiculescu si-a gasit nasul cu Crin Antonescu, n-a capatat nimic

Inarmat doar cu Antenele lui, Dan Voiculescu s-a batut aiurea-n tramvai cu restul USL-ului. PC s-a ales doar cu bruftuluiala administrata de Crin Antonescu.

Dan Voiculescu si-a gasit nasul cu Crin Antonescu, n-a capatat nimic

La drept vorbind, razboiul intern s-a consumat doar intre PNL si PC, pesedistii satui de tradarile lui Voiculescu poftindu-l pe Antonescu sa-si rezolve singur problemele cu fratii conservatori (PNL si PC formeaza impreuna Alianta de Centru Dreapta, iar USL este format din PSD si ACD). In ceea ce-I priveste, social-democratii lui nu ascund ca singura lor dorinta este ca PC sa dispara din USL, doar ca nu-si spun public opinia, pentru a nu-l supara pe Crin Antonescu. Care tine mortis sa-si pastreze abonamentul la Antene.

Mihai Gidea scapa, nu trebuie sa-i zica de bine lui Basescu

Patiti in trecut (cand l-au platit pe Voiculescu cat n-a facut si au pierdut cu brio alegerile), pesedistii au incercat sa-l convinga pe liderul PNL ca degeaba se teme, Antenele oricum nu mai au cum sa intoarca foaia daca vor sa ramana cat de cat credibile. “S ice-o sa faca? O sa treaca de partea lui Basescu iar Gadea si Ciutacu vor trece zilnic in revista realizarile PDL?”, s-au intrebat retoric social-democratii.

Antonescu le-a bagat USL-ul pe gat conservatorilor

Antrenat de PSD inaintea confruntarii ci Dan Voiculescu, Antonescu s-a dus cu capsa pusa la Biroul Politic al PC si le-a trantit scurt conservatorilor: cine vrea sa stea sta, cine vrea sa plece, pleaca. Cum sa plece nu prea au unde, conservatorii au facut ciocul mai mic, dar au tinut-o pe a lor: unde au fost agreate candidaturile (in cadrul USL) asa ramane, unde nu PC participa separat la locale. Adica lucrurile au ramas ca-n tren si nimic nu a fost clarificat, ba liderul Daniel Constantin a accentuat confuzia, anuntand ca PC isi rezerva dreptul de a-si schimba decizia daca alegerile vor fi comasate.

author avatar
Simona Badulescu
811 afisari

8 COMENTARII

  1. Informaţiile vehiculate pe “surse” privind tensiunile în USL fac parte din strategia puterii de a decredibiliza Opoziţia.

  2. Nimeni nu s-a „batut” in cadrul uniunii. Voiculescu, Antonescu si Ponta sunt constienti de forta pe care o au impreuna si, de aceea, exista USL.

  3. Partidul Specialistilor in Delapidari(PSD) impreuna cu Partidul Non Liberal(PNL) si Partidul Colaboratorilor(PC), ce mai adunatura care cred ca pot sa mai reprezinte pe cineva in Romania.Vai de capul ei de Opozitie!

    • Uite ca Uniunea Social Liberala ii creeaza probleme lui Basescu. De asta apar mizeriile astea de „stiri”, care fac parte din jocul lui.

  4. sursele astea sa aiba tupeul si sa apara public, daca nu tot scandalul asta e o facatura proasta si comandata de la cotroceni

  5. Voiculescu este printre singurii politicieni din actuala opozitie care il ataca frecvent pe acest pirat turnator de la Cotroceni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger