AcasăNewsVoiculescu s-a pierdut cu Firea din cauza lui Pandele

Voiculescu s-a pierdut cu Firea din cauza lui Pandele

Publicatiile „Saptamana Financiara”, „Felicia” si „Fin.ro.magazin” si-au incetat activitatea in editiile tiparite, ramanand, in continuare, doar cu editiile on line. Gabriela Vranceanu-Firea, directorul acestora, a balmajit ceva cu zi de doliu pentru ea.

Căsătoria Gabrielei Firea cu Florentin Pandele a însemnat decesul a trei gazete

Ziarista sustine ca tari ca Franta sau SUA au considerat ca nu este o cheltuiala prea mare din visteria statului pentru a ajuta presa scrisa sa treaca de criza financiara, aceasta fiind o investitie in democratie. Numai ca uita ca acolo vorbim despre titluri ca „New York Times”, „Liberation” sau „Le Figaro”. Dar „Felicia”, bre? De ce ar investi statul intr-un moft vranceano-firist?

„Prezent” la apelul de seara

La prima vedere pare a fi doar o restrangere de activitate, dictata de motive financiare. Insa, informatiile care circula repede arata ca sub acest pretext mai este ceva. Cat timp a fost casatorita cu Rasvan Firea, dar si putin dupa decesul lui, Gabriela avea permanent usa deschisa la Camelia Voiculescu, patroana care i-a satisfacut orice moft zis gazetaresc, caci „Saptamana Financiara”, „Felicia” si „Fin.ro.magazin” nu depasesc acest nivel. Dar dupa mariajul cu Pandele, primarul din Voluntari, usa i s-a inchis brusc. Impreunarea cu acesta, desi cu acte in regula, nu este pe placul conservatorilor, deranjati de traseul lui politic. Florentin Pandele a stat 14 ani la PNL, apoi in 2004 a trecut la PSD, „stresat” de solicitarile procurorilor in dosarul „Flota”, ca acum sa sara parleazul la mai vechiul lui prieten, Gabriel Oprea, ministrul Apararii.

La publicaţiile Ministerului Apărării condus de Gabriel Oprea, Gabi Firea poate lua Premiul Pulitzer

Altfel spus, duduia Firea sta „In pat cu dusmanul”, ca sa parafrazam numele unui celebru film. Si asta pentru ca UNPR-ul lui Oprea este, pe fata, garnitura de rezerva a PDL, adica dusmanul USL-ului unde isi vantura Voiculescu „Antenele”. Cum insa pentru presa cazona nu se cere talent, isi poate continua linistita cariera semigazetareasca la „Observatorul militar”, cu reportaje fascinante despre spalatul obielelor sau pasul de defilare prin asternuturile sotiilor cu barbati plecati la lupta. E de ajuns sa strige „prezent” la apelul de seara. Restul rezolva Pandele.

author avatar
Andrei Coman
1.846 afisari

7 COMENTARII

  1. fostul ei sot s-ar rasuci in mormant daca ar sti ca nevasta=sa s-a maritat /”legal ”/ cu ”prietenul casei” imediat ce a ramas vaduva….

  2. BINE CAU MUTAT=O DE ACOLO DESI NORMAL, TREBUIA DATA AFARA DE LA ANTENE……..DAR SE ZICE CA NICIODATA NU E PREA TARZIU………..
    SI O VA LUA GENERALUL FACUT LA APELUL BOCANCILOR LA UNA DIN FIRMELE LUI..HA! HA!

  3. nu am placut-o ca jurnalist si emisiunile ei erau greoaie punea intrebari si vorbea numai ea! nu stiu ce este cu muierile astea de se vor asa de destepte,frumoase si avute?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger