AcasăNewsVoiculescu nu mai are bani pentru politica

Voiculescu nu mai are bani pentru politica

Voiculescu nu mai are bani de politica

Dan Voiculescu a ajuns la fundul sacului alocat USL-ului si il pune pe Crin Antonescu sa scoata banu’, daca mai vrea acces liber la Antene.

Voiculescu nu mai are bani de politica

Imperiul media condus de Dan Voiculescu a fost argumentul forte folosit de Crin Antonescu pentru a inchide gura liberalilor deloc amatori de insotirea cu “Felix”. Avantaj spulberat acum vreo trei saptamani, cand Dan Voiculescu i-a comunicat sec lui Antonescu, partenerul sau de ACD si USL, ca s-a terminat cu pomana si trebuie sa plateasca pentru aparitiile lungi si dese pe Antene. Argumentul folosit: criza care a dus la diminuarea publicitatii si a veniturilor. Evident, vizat a fost si Victor Ponta, celalalt lider al USL, care ar trebui de asemenea sa se puna pe cautat sponsori pentru posturile lui Voiculescu. Asta daca mai vrea sa nareze (el sau colegii lui pesedisti) lumii, seara de seara, faptele de arme politice ale USL/PSD sau, in lipsa, ultimele magarii facute de actuala putere.

Nici afacerile lui Voiculescu nu mai sunt ce-au fost

Din pacate pentru uselisti, vocile avizate sustin sus si tare ca nu este vorba despre o dreapta plata si rasplata pentru ignorarea pe fata a PC-ului, ci omul de afaceri Dan Voiculescu chiar o duce rau, lucru vizibil din felul in care evolueaza trustul lui media. Dupa falimentul GSP TV, Voiculescu a ramas doar cu Antenele care de mult au pierdut batalia cu ProTV si Gazeta Sportului. Cum nici Jurnalul National nu merge prea bine, reiese ca profitul adus de afacerile cu sare si energie pe care le deruleaza Dan Voiculescu nu mai poate sustine si trustul de presa si USL-ul. In plus, posibil este si ca flerul sa-i fi spus lui Voiculescu ca nu merita sa arunce prea multi bani pe sansele de castig ale Uniunii.

author avatar
Simona Badulescu
807 afisari

6 COMENTARII

  1. Nu cred ca Voiculescu a ajuns la fundul sacului. Probabil este vorba despre o confuzie.

  2. Ba cred ca are suficienti bani, pentru ca altfel nu ar fi ales sa sustina candidatii pentru locale fara sprijinul PSD sau PNL.

  3. Ce ma amuzati cu intoxicarile astea puerile. Se vede ca e frica mare prin cercurile basisto-ghitiste. Visati pontapitecilor, visati! Voiculescu o sa va zdrobeasca, este mai puternic ca niciodata, mai ales ca are alaturi de el milioane de romani.

  4. iar in ceea ce-l priveste pe ponta apeleaza la sponsorul ghita si la falimentara realitatea

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger