AcasăNewsVoiculescu ne pune drapelul in geam

Voiculescu ne pune drapelul in geam

Dan Voiculescu ii invata pe romani cum sa-si “personalizeze” locuintele

Intr-un acces de patriotism, liderul conservator Dan Voiculescu le cere romanilor sa-si “impodobeasca” locuintele cu steagul tarii.

Dan Voiculescu ii invata pe romani cum sa-si “personalizeze” locuintele

Romanii au pierdut “sentimentul de mandrie nationala”, sustine Dan Voiculescu, aratand ca tot de ei tine sa indrepte aceasta situatie.  “Sentimentul de mandrie nationala poate fi exprimat natural si sincer prin gesturi si atitudini simple. Un drapel al Romaniei <<arborat>> in fata casei, la geam sau pe balcon poate transmite mai mult decat 1000 de <<angajamente patriotice>> cu iz demagogic. Indemn pe fiecare roman sa-si personalizeze locuinta cu drapelul Romaniei”, noteaza Voiculescu pe blogul personal, mentionand ca un roman mandru “isi asuma deschis identitatea nationala”.

“Zece mii, o suta de mii, un milion de steaguri tricolore pot trezi Romania, pot reface increderea in forta acestei natiuni, pot impune respect celor care au uitat sa ne respecte”, conchide liderul conservator.

author avatar
Adelina Ionicel
283 afisari

8 COMENTARII

  1. Dupa toate umilintele pe care romanii le-au trait, venite chiar de la propriul presedinte, un astfel de gest este necesar.

  2. Nu va pune Voiculescu drapelul la geam, e o initiativa buna, un gest pe care ar trebui sa-l face cu totii!

  3. Ca sa fi mandru de ceva trebuie sa ai motive, ori eu sincer nu vad nici un motiv sa ma mandresc ca sunt roman! Suntem ciuca bataii de joc in orice domeniu in UE! Si asta datorita conducatorilor incompetenti si hoti in primul rand, si in al doilea rand datorita fiecaruia dintre noi, intr-o masura mai mare sau mai mica!

  4. mai bine i-ati steagul si iesi in starda cu el si ocupa casa alba si sa dam o lovitura de stat ca sa ne schimbam rumbul …sa ne schimbam destinul ca acesti hoti corupti ne-a adus la o saracie egala cu cea dinaite de venirea comunistilor din 1965.veniti frati romani sa-i dam afara din guvern si sa-i judecam pentru felul cum au gestionat tara noastra .romania a juns de rasul lumii cu acesti clovni care se lupta doar pentru ciolan si nu apara interesele poporului ne-au vandut la UE si la FMI …sa intram si sa-i dam afara .traiesc pe banii nostrii in lux sfidator si au furat tot ce au putut …nu mai au nimic de vandut …vor vinde tara bucata cu bucata asa cum au facut-o inainte marile puteri ale europei

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger