AcasăNewsVoiculescu l-a imprumutat pe Mihai Gadea cu 200.000 euro

Voiculescu l-a imprumutat pe Mihai Gadea cu 200.000 euro

Liderul PC Dan Voiculescu a trecut in declaratia sa de avere un imprumut in nume personal de 785.000 lei (circa 200.000 euro) acordat lui Mihai Gadea, realizator al emisiunii „Sinteza zilei” si director al postului Antena 3.

Ziaristul Mihai Gadea, directorul postului de stiri Antena 3, aflat in proprietatea familie Voiculescu, apare in declaratia de avere a liderului conservator Dan Voiculescu cu o datorie de 785.000 de lei, primiti sub forma unui imprumut in nume propriu, informeaza Evenimentul zilei.

Si presedintele Particului Conservator a beneficiat de generozitatea mentorului sau. Astfel, Daniel Constantin apare cu un imprumut de 295.000 de euro, scrie Adevarul. „Este vorba de un imprumut pe opt ani, contractat de mine in 2007 sau in 2008, cand eu nu aveam o functie publica”, a confirmat Daniel Constantin. Intrebat de Adevarul cat a restituit din imprumut, el a raspuns :”Foarte putin, nu-mi amintesc exact, va dau toate datele cand ma intorc in tara. Singura obligatie este ca la implinirea celor opt ani sa restitui toata suma, nu exista obligatii legate de perioade intermediare”, a mai precizat Constantin.

Un alt politician imprumutat de Dan Voiculescu este fostul ministru al Telecomunicatiilor Sorin Pantis, fost si director al Grivco. El figureaza in declaratia de avere a lui Voiculescu cu doua imprumuturi insumand 350.000 euro.

554 afisari

10 COMENTARII

  1. Nu multi ar face astfel de gesturi fata de angajati. Inseamna ca e totusi un om generos cu cei care ii aduc profit.

  2. pai doar nu era sa ia bani de la abnca cu o dobanda uriasa. bravo lui voiculescu. arata ca e capitalist si stie sa-si fidelizeze angajatii exact ca in occident

  3. Voiculescu este de admirat!! Isi ajuta atat angajatii, apropiatii cat si pe romani! Respect!

  4. Avand in vedere prin ce criza economica trecem cu totii, gestul facut de Voiculescu este unul deosebit.

  5. e de apreciat voiculescu. asta inseamna leadership. sa-ti pese de well being-ul angajatiolor.

  6. inseamna ca-si apreciaza angajatii. Nu prea corespunde cu imaginea creta de Basescu despre Voiculescu.

  7. Este interesant ca inca mai exista oameni care ajuta alti oameni. Sunt surprins placut sa aflu ca Voiculescu a facut un asemenea gest.

  8. cata lume ar fi scoasa din incurcatura daca ar fi mai multi sefi ca voiculescu..stresu ar fi mult mai mic si productivitatea mai mare

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger