AcasăNewsVoiculescu isi vara dosarul “ICA” sub presul demisiei din Senat

Voiculescu isi vara dosarul “ICA” sub presul demisiei din Senat

Dan Voiculescu renunta la mandatul de senator

Demisia conservatorului Dan Voiculescu  din functia de senator va determina Inalta Curte de Casatie si Justitie  sa-si decline competenta de judecare a  dosarului „ICA” catre o instanta inferioara.

Dan Voiculescu renunta la mandatul de senator

Vicepresedinte al Senatului pana ieri, Dan Voiculescu a renuntat la mandatul de senator. Motivul invocat: respingerea unui amendament propus de el la legea referitoare la evaziunea fiscala. In realitate, liderul conservator, sfatuit de avocatii sai, incearca sa evite o seninta de genul celei dictate in cazul fostului premier Adrian Nastase.

Concret, odata cu demisia, procesul lui Voiculescu va fi mutat de la ICCJ la Tribunalul Bucuresti, care este foarte posibil  sa reia procedurile, astfel ca pana la solutionare faptele se vor prescrie.  Dan Voiculescu avea termen pe 29 iunie la Inalta Curte in dosarul in care este acuzat de „folosirea influentei in scopul de a obtine, pentru sine sau pentru altul, bani, bunuri, sau alte foloase necuvenite si spalare de bani, ambele in forma continuata”.

author avatar
eNational
368 afisari

8 COMENTARII

  1. Ce sa mai inventati si voi….omul a explicat clar motivele si are foarte mare dreptate. Jos palaria pt acest om!

  2. Dosarul ICA este un dosar care este fabricat in laboratoarele pedeliste. Voiculescu nu este implicat in aceasta poveste cu privatizarea ICA.

    • Asa este, este o minciuna, Crescentu a fost furat de un arab, nu de Voiculescu.Arabul doar la donat Crescentului.

  3. Nici nu stie ce mic incepe sa fie. Unde nu si-a bagat coada lui de motan acest varan, ce afacere dubioasa a putut sa-i scape si el sa nu profite… Cam tarziu cu sentinta asta… in fine asteptam si de la Felix un nou TESTAMENT!!!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger