AcasăNewsVoiculescu, generos cu prietenii

Voiculescu, generos cu prietenii

Dan Voiculescu da bani in stanga si in dreapta

Spre deosebire de alti politicieni, care isi regaleaza anturajul cu functii si/sau interventii la mai marii zilei, Dan Voiculescu imprumuta bani amicilor.

Dan Voiculescu da bani in stanga si in dreapta

Presedintele PC Daniel Constantin si directorul Antenei 3, Mihai Gadea, au profitat si ei de generozitatea lui Dan Voiculescu. Care l-a imprumutat pe ultimul cu 186.000 de euro, iar pe liderul PC cu 295.000, dar a si mentionat operatiunile in declaratia sa de avere.

Document din care reiese ca imprumutul este o practica in familia Voiculescu din moment ce atat fiica, cat si partenera de viata a senatorului PC ii datoreaza acestuia milioane de euro, respectiv 2.200.000 si 1.900.000. Meticulos, parintele PC a trecut in declaratie si sumele mici instrainate cu titlu de imprumut.

Exemple: Gheorghe Croitoru (4.000 de euro) si Luiza Spiru (10.000 de euro). O parte din banii dati de-a lungul vremii s-au intors in buzunarele lui Voiculescu, acesta precizand ca, din noiembrie anul trecut si pana acum a recuperat 500.000 de lei si 1.400 de euro. Una peste alta, banii adunati si declarati de Voiculescu, aproximativ 1,5 milioane de euro, reprezinta mai putin de un sfert din sumele imprumutate.

Fiica Daciana isi sustine financiar tatal Ilie

Acte de generozitate se regasesc si in familia lui Victor Ponta, unde sotia Daciana i-a donat tatalui sau, senatorul PSD Ilie Sirbu, 50.000 de euro, in luna martie. Gest consumat in familie, dar ajuns la urechile publicului dupa ce Sirbu si-a postat pe site declaratia de avere actualizata. Ajutorul dat de fiica europarlamentar demonstreaza nu numai grija purtata unui parinte, dar si ca a fi parlamentar din opozitie in tara este mai pagubos decat sa faci parte din minoritatea PE.

author avatar
Simona Badulescu
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger