AcasăNewsVoiculescu: "Basescu va fi suspendat fie prin actiunea USL, fie prin vointa...

Voiculescu: „Basescu va fi suspendat fie prin actiunea USL, fie prin vointa romanilor”

Dan Voiculescu

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, luni, ca exista sansa ca presedintele Traian Basescu sa fie suspendat din functie „fie prin actiunea USL, fie prin vointa romanilor”.

 

Dan Voiculescu

Voiculescu, cel care a condus in 2007 Comisia parlamentara de ancheta privind suspendarea presedintelui Traian Basescu, a precizat ca, indiferent daca opozitia reuseste sau nu in actiunea de suspendare a presedintelui, aceasta „este un semnal politic ca nu se mai poate asa”.

„Nu are cum sa dauneze aceasta actiune opozitiei, indiferent daca reuseste sau nu. E un semnal politic ca nu se mai poate asa”, a spus Voiculescu.

Intrebat daca exista sansa ca presedintele Traian Basescu sa fie suspendat, Voiculescu a spus: „Exista si eu cred ca va fi suspendat fie prin actiunea USL, fie prin vointa romanilor”. Dan Voiculescu a facut aceste declaratii dupa ce aprezentat in sedinta Biroului Politic al PC un punct de vedere privind situatia politica actuala.

Boc, despre suspendarea lui Basescu: „Este un demers iresponsabil, cu sanse zero”

Ponta: „PDL ii este teama de votul din plen la suspendarea lui Basescu”

USL incepe de suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu

Igas: Suspendarea din functie a lui Traian Basescu este „o aberatie”!

Biroul Politic al PC s-a reunit luni pentru a discuta despre situatia politica actuala, situatia organizatiei PC Bucuresti dupa plecare lui Cristian Popescu Piedone si despre alegerile locale.

Liderii USL au anuntat, luni, ca declanseaza procedura de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu.

 

 

author avatar
Ciprian Purice
325 afisari

13 COMENTARII

    • @G – Asta ar vrea sa strige Basescu. Voiculescu e de partea oamenilor cinstiti, care merita sa scape de Basescu.

  1. ilegal in postura de senator se afla acest turnator la securitate ,Voiculescu, alias Mircea-Felix. Afaracu aceasta jigodie ce mai are si tupeul sa faca morala.

    • du-te mai ene in modrogan si lasa-ne cu intoxicarile voastre. voiculescu este singurul om politic caruia ii pasa de soarta romanilor

  2. Voiculescu nu a fost turnator la securitate. mai ajungea el mare mogul? pai sefii securitatii ce-au ajuns atunci? presedinti in sua?

  3. BASESCU A DECLARAT CA RENUNTA LA 2 ANI DE MANDAT.AR TREBUI CA SA SE COMASEZE ALEGERILE SI CU CELE PREZIDENTIALE

  4. ..o doamne un popor atat de slab ,cum suntem noi,nu am ami vazut si nu cred ca exista;cazurile izolate de evident curaj ,tenacitate si vigoare,onoare si eroism nu acopera din pacate ..imaginea de lingai ,lachei si ..capete plecate…daca acest bandit va fi dat jos vom avea un viitor..daca banditismul romanesc va adus in fata instantelor milioanelor de romani,mai avem o sansa…daca golanii si ticalosii din politica romanesca vor fi pedepsiti exemplar ne meritam tara si vom reusi in ceea ce ne-am propus…daca vom strivii lichelismul si acest sistem mafiot instalat odata cu golaniada kaghebista copii nostri vor mai avea sansa de a se mandri cu formula de roman,vor putea sa refaca tara si sa-i dea acea stralucire la care visau romanii in 89…daca nu,inseamna ca suntem un popor de lingai ,lachei,umili si incapabili …asa sa ne ajute Dumnezeu….uitati-va romani cu cine se asociaza azi p.d.l.-ul cu partida romilor..o mai evidenta situatie de subjugare a romanilor nici ca se putea…acesta este goalnul de basescu si banda lui de bulibase si mafioti…un singur trup,o singura vointa: aceea de a ne umili….cu electoratul sau cat se poate de reprezentativ…

  5. Voiculescu se numara printre singurii politicieni din opozitie care se lupta cu acest turnator de la Cotroceni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger