AcasăNewsVoiculescu a poftit la o noua suspendare

Voiculescu a poftit la o noua suspendare

Dan Voiculescu nu renunta pana nu-l vede demis pe Traian Basescu

Dan Voiculescu are idei putine si fixe.  Liderul conservator ar vrea ca USL sa demareze o noua procedura de suspendare a presedintelui Traian Basescu. Culmea, propunerea lui Voiculescu a reusit sa-l scoata din sarite si pe Ion Iliescu.

Dan Voiculescu nu renunta pana nu-l vede demis pe Traian Basescu

Dusman declarat al presedintelui, liderul conservator nu se lasa pana nu-l vede demis pe Traian Basescu, sustinand ca initierea unei noi actiuni de suspendare este ”legitima”.  Mai mult, Voiculescu a ales si perioada in care USL ar trebui sa-si incerce din nou norocul: sfarsitul lui octombrie, inceputul lui noiembrie.

Traian Basescu este constient ca USL ii va urmari cu atentie toate miscarile

”Romanii doresc demiterea lui Traian Basescu, iar articolul 95 din Constitutie permite fara nicio problema declansarea unei noi proceduri de suspendare. Insa, daca se va mai initia o asemenea procedura, ar fi recomandabil sa se desfasoare la sfarsitul lui octombrie, inceputul lui noiembrie, astfel incat referendumul pentru demitere sa poata fi organizat in aceeasi zi cu alegerile parlamentare, din respect pentru cetateni si din ratiuni economice”, a declarat Voiculescu, precizand si ca Traian Basescu va ramane acelasi presedinte jucator. ”Traian Basescu se bazeaza in tot ce face pe amenintari si presiuni. Nu cred ca se mai poate schimba. El cauta tot timpul motive de scandal, iar daca nu le gaseste le inventeaza. Acum este foarte speriat, stie cat de fragila este pozitia sa. Iar frica il face si mai agresiv, il predispune la abuzuri mai mari”, a mai liderul conservator, citat de Agerpres.

Pesedistii bat in retragere

Iesirea la rampa a lui Voiculescu l-a cam calcat pe nervi pe Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD declarand ca discutia despre o noua suspendare nu-si are rostul. ”Ma lasa rece, nu stiu de ce se tot baga Voiculescu in asemenea chestiuni”, a comentat fostul presedinte. ”In USL nu s-a discutat despre o noua suspendare. In rest, nu pot sa fac speculatii, abia si-a reluat atributiile, astfel incat nu putem vorbi ca a incalcat deja grav prevederile Constitutiei. Sa asteptam sa vedem cum se va manifesta in aceasta calitate de presedinte, cum va intelege sa-si indeplineasca atributiile demnitatii respective si vom actiona in functie de atitudinea presedintelui Traian Basescu”, a sustinut si senatorul PSD Toni Grebla.

Traian Basescu, alaturi de Gheorghe Flutur

Presedintele Traian Basescu a participat ieri la funeraliile Elizei Flutur, sotia democrat-liberalului Gheorghe Flutur, care s-a stins din viata in urma unei grele suferinte. Impreuna cu alti lideri PDL, Basescu a asistat la slujba de inmormantare care s-a tinut la Biserica „Sfintii Mihail si Gavril” din Gura Humorului.

[poll id=”339″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
261 afisari

2 COMENTARII

  1. Dute ma si te culca,ce vrei sa duci tara asta la sapa de lemn?doar din ura fata de presedinte,nu te gandesti la noi romanii cat suferim pentru ca voi politicienii nu va incapeti,rusine sa-ti fie ce-ti mai trebuie,tara a ales bosorog nenorocit,unde te trezesti in jungla sa faci tu cun te taie capul stai acasa si asteapta-ti pensia aia grasa nesuferitule otrava a romaniei ce esti.

  2. Eu nu stiu ce aveti cu DAN VOICULESCU,,,suntei cu capul bolnavi? va deranjeaza ca spune totul pe posturile lui de tv-uri? daca nu va place lasail in pace, ducetiva unde vrei si plimbativa ,,,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger