AcasăNewsVoicu: Multumesc celor 71 de deputati PDL care, absentand de la plen,...

Voicu: Multumesc celor 71 de deputati PDL care, absentand de la plen, s-au alaturat protestului USL

Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a declarat, marti, de la tribuna Camerei Deputatilor, ca le multumeste celor 71 de deputati PDL care, absentand de la sedinta de plen, s-ar fi alaturat protestului parlamentar al USL.

Mihai Voicu

„Tin sa le multumesc celor 71 de deputati ai PDL care s-au alaturat protestului opozitiei si lipsesc de la plen. Ei sunt probabil condusi de Ioan Oltean, care e preocupat acum sa faca afise cu el insusi”, a spus Voicu, el precizand ca si Sever Voinescu lipseste de la lucrarile plenului, fiind plecat intr-o delegatie in strainatate.

Sedinta de plen a Camerei Deputatilor a inceput, marti, cu o jumatate de ora intarziere, presedintele acestui for, Roberta Anastase, anuntand ca la lucrari si-au inregistrat prezenta 168 de deputati din totalul celor 328.Protestul parlamentar al deputatilor USL continua, deputatii opozitiei lispind de la plen.

author avatar
Ciprian Purice
155 afisari

2 COMENTARII

  1. Problema este ca ciumafaia tot nu stie sa numere pana la 200(chiar daca in curand va ajunge la aceasta greutate corporala), nu a fost cvorum,adica nu erau 168 de deputati ai puterii, dar ce mai conteaza un furt in plus sau in minus.Brovo USL(sa nu cumva sa reveniti in plen), desi nu va votez, va apropiati din ce in ce mai mult de preferintele celor saraciti in ultimii ani de gasca asta transformata intr-o adevarata mafie statala portocalie condusa de un prea bolnav mintal.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...